Τονοσαλάτα ελαφριά με ζυμαρικά
Ωραία, ελαφριά και δροσερή ότι πρέπει για το καλοκαίρι
Τι χρειαζόμαστε:
300 γρ βίδες
1 φλ μαγιονέζα light
1 αγγουράκι κομμένο σε μικρά κυβάκια
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι (ή σε νερό για πιο ελαφριά)
2-3 κουταλιές λάδι
λίγο ξύδι ή λίγο λεμόνι (ό,τι προτιμάτε)
Πώς το κάνουμε:
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό.
Τις σουρώνουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.
Αφήνουμε να κρυώσουν.
Ρίχνουμε το αγγούρι, την μαγιονέζα τον τόνο, τον άνιθο το λάδι και το ξύδι ή λεμόνι και ανακατεύουμε.
sintagespareas.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου