Η Μαρία Ηλιάκη θα μπορούσε πάρει τη θέση μου




Η Ναταλία Γερμανού, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “MyTV”, πρότεινε μια  εσωτερική μετακίνηση: να πάρει η Μαρία Ηλιάκη τηθέση της!


«Δεν νομίζω ότι το καθημερινό πρωινό θα μου ταίριαζε πολύ. Αν ήταν κάτι καθημερινό, θα με ενδιέφερε η απογευματινή ζώνη. Θα μπορούσε η Μαρία Ηλιάκη να πάρει το τιμόνι του “Μες Στην Καλή Χαρά” και εγώ με τον Νίκο Μουτσινά να κάνω εκπομπή. Θα μου άρεσε πολύ να δουλέψω ξανά με τον Νίκο», δήλωσε η Ναταλία όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παρουσιάσει μια καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Αυτή η δήλωση φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από την παρέα του “Δέστε Τους” το απόγευμα της Παρασκευής, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινας, στο πλαίσιο της χιουμοριστικής κόντρας του με τη Μαρία Ηλιάκη, “καλούσε” στην εκπομπή τη Ναταλία Γερμανού, δείχνοντας την έξοδο στη συμπαρουσιάστριά του.  Από την πλευρά της, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε με το να “καλεί” τον Θέμη Γεωργαντά - πρόσωπο που, αν ποτέ πραγματοποιούνταν η μετακίνηση που πρότεινε η Ναταλία Γερμανού, θα ήταν το νέο τηλεοπτικό της ταίρι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου