ΣΟΚΑΡΕΙ η Τατιάνα Στεφανίδου: «Είμαι κακή ΣΥΖΥΓΟΣ και κακή ΜΑΝΑ»! Οι ενοχές της και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που τη στοιχειώνει!


Θέλει να βγάλει τον μεγάλο πόνο που έχει και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της.

Έχει έναν γάμο που ζηλεύουν πολλοί και μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Τατιάνα είναι το πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας, αφού αποδεικνύει -όπως λένε- ότι είναι και άψογη σύζυγος και άψογη μητέρα και άψογη επαγγελματίας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Γιατί η παρουσιάστρια σε μια έκρηξη αυτοκριτικής καταρρίπτει όσα λέγονται για την ίδια. Αποκαλύπτει τις ενοχές που νιώθει απέναντι στον Νίκο, τον Νικόλα και στη Λυδία και οι οποίες της έχουν στοιχειώσει τη ζωή.

«Όχι δεν είμαι ούτε τέλεια μάνα ούτε τέλεια σύζυγος. Είμαι μια γυναίκα κουρασμένη» λέει και η φωνή της δείχνει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της. Δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της τέλειας γυναίκας που έχει δημιουργηθεί γύρω της. Θέλει να είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά της, να ζει την κάθε στιγμή, αλλά δεν μπορεί.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YES! η Στεφανίδου ποτέ δεν έκρυψε ότι στη δουλειά της είναι τελειομανής και μπορεί να δουλεύει και 24 ώρες τη μέρα ώστε να παρουσιάσει στην τηλεόραση και στο προσωπικό της site το αποτέλεσμα που επιθυμεί και θεωρεί ότι την εκφράζει απόλυτα. Το γεγονός αυτό μοιραία φέρνει πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα τη σύζυγο και μητέρα Τατιάνα. Και αυτό δείχνει πλέον ότι της έχει στοιχίσει πάρα πολύ.



Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο χειρότερος μήνας κάθε χρόνου για εκείνη είναι ο Σεπτέμβριος. Οι προετοιμασίες της εκπομπής της για τη σεζόν που έρχεται την απορροφούν για ατελείωτες ώρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαρεί ακόμη και τις πιο απλές στιγμές με τα παιδιά της Νικόλα και Λυδία και με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Είμαι πολύ κακή μάνα και κακή σύζυγος. Μόλις μπει ο Οκτώβριος ηρεμώ, θα είμαι και πιο τρυφερή και πιο σέξι, αλλά και πάλι τέλεια μάνα και σύζυγος δεν θα είμαι. Με τρώει το άγχος λόγω της θυελλώδους εβδομάδας που μπορεί να έχω περάσει στη δουλειά».

Το παράπονό της

Τα λόγια της δείχνουν την ενοχή που αισθάνεται. Η Τατιάνα παραδέχεται ότι έχει κουραστεί. Το μεγάλο παράπονό της είναι ότι δεν μπορεί να είναι όσο ήρεμη θα ήθελε στο σπίτι της, ενώ η απουσία της από τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών της την πικραίνει και παράλληλα νιώθει οργή για την απουσία της. Θέλει να είναι εκεί συνέχεια για να τα βλέπει να μεγαλώνουν. Προσπαθεί όσο μπορεί να αναπληρώσει αυτό το κενό, αλλά πιστεύει ότι δεν θα τα καταφέρει.

«Μακάρι να είμαι δίπλα τους κάθε λεπτό, αλλά…».

Βέβαια το καλό για την παρουσιάστρια είναι ότι τα παιδιά της είναι πολύ ώριμα και αντιλαμβάνονται τον περιορισμένο χρόνο της μητέρας τους, ενώ και ο Νίκος Ευαγγελάτος κατανοεί απόλυτα τις ανησυχίες και τις ενοχές της γυναίκας του και ξέρει πώς να σταθεί δίπλα της. Φροντίζει παράλληλα τον ελεύθερο χρόνο (κυρίως τα Σαββατοκύριακα) να τον εκμεταλλεύονται όλοι μαζί για να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος της εβδομάδας. Γι” αυτό πολλές φορές θα δούμε όλη την οικογένεια να βολτάρει στους δρόμους της Κηφισιάς, να πηγαίνει στο θέατρο ή στον κινηματογράφο, να τρώει στα αγαπημένα της στέκια και να προχωρούν όλοι πιασμένοι χέρι χέρι.

Το γεγονός ότι η Τατιάνα δηλώνει «κουρασμένη» και σε συνδυασμό με τη λήξη του συμβολαίου της με το Star, κάνει τις κακές γλώσσες να εμφανίζουν δειλά δειλά το σενάριο αποχώρησής της από το κανάλι αλλά και από την τηλεόραση για να ξεκουραστεί. Ένα σενάριο, όμως, επιστημονικής φαντασίας αφού η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν φεύγει αλλά σύντομα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Star για να ανανεωθεί το συμβόλαιό της (πιθανόν για άλλα δύο χρόνια).


youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου