Πώς ο Πικέ... βρώμισε ένα ολόκληρο το αεροπλάνο


Την... άφησε και προκάλεσε πανικό

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα, γνωστός για τις φάρσες του, αναστάτωσε πλήρωμα και επιβάτες όταν πέταξε αμπούλα βρώμας στο αεροσκάφος

Με μία από τις γνωστές του φάρσες φρόντισε να διασκεδάσει τους συμπαίκτες του ο άσσος της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, όταν αποφάσισε να αφήσει μία... αμπούλα βρώμας στο εσωτερικό του αεροσκάφους με το οποίο η ομάδα ταξίδευε με προορισμό την Φινλανδία.

Βέβαια, το... αστείο του προκάλεσε πανικό και οργή στους υπόλοιπους επιβαίνοντες του αεροπλάνου, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Sport, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να ζητήσει συγγνώμη για την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο Πικέ θέτει σε εφαρμογή τα... σατανικά του σχέδια, καθώς το 2012 είχε ανακοινώσει μέσω Διαδικτύου τη γέννηση του γιου του από την Σακίρα λίγες ημέρες πριν σημειωθεί το ευχάριστο γεγονός.

Παλαιότερα, μάλιστα, σε συνεργασία με τον Λιονέλ Μέσι είχε κάψει ένα μηχανάκι που ανήκε σε μέλος του ομίλου επειδή ήταν πολύ θορυβώδες. Βέβαια, την επομένη το άτακτο δίδυμο φρόντισε να το αντικαταστήσει με ένα καινούριο.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου