Δείτε τον (ωραίο) γιο του Αντώνη Καφετζόπουλου



Είναι 28 χρονών και ηθοποιός
Δεν υπάρχει πιο κλισέ φράση απ΄ το γνωστό ρητό «Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια μεγάλη αλήθεια.
Όμορφος νεαρός της φωτογραφίας λέγεται Γιώργος Καφετζόπουλος και βαδίζει ακριβώς πάνω στα χνάρια του διάσημου μπαμπά του, που υπήρξε ένας από τους από τους πιο ταλαντούχους και ωραίους ηθοποιούς της γενιά του.

Ο 28 χρόνος Γιώργος είναι ο μεγαλύτερος γιός του Αντώνη (υπάρχει και ο 15χρονος Σπύρος που γέννησε το 1999 η Φαίη Κοκκινοπούλου ) και στα 21 του ξεκίνησε να δουλεύει ως τεχνικός σκηνής στην παράσταση «2» του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Αργότερα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γίνει ηθοποιός. Αποφοίτησε από την ανώτερη δραματική σχολή Aρχή το 2010. Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις Πουθενά (Δημήτρης Παπαϊωάννου, 2009), Μέσα (Δημήτρης Παπαϊωάννου, 2011), The Zoo Story του Edward Albee (σκηνοθεσία: Νέλλη Καρρά, 2012) και Μια Άγνωστη Από Τον Σηκουάνα του Έντεν φον Χόρβατ (σκηνοθεσία: Βίκυ Γεωργιάδου, 2013). Έχει παίξει στις ταινίες Κωλόπαιδα (Στέλιος Καμμίτσης, 2010), Να κάθεσαι και να κοιτάς (Γιώργος Σερβετάς, 2012) και Θόλος (Νίκος Αποστολόπουλος, Κατερίνα Γεροθανάση, 2011). Έχει συμμετάσχει επίσης στις ταινίες Απ' τα κόκκαλα βγαλμένα (Σωτήρης Γκορίτσας, 2010) και Άδικος κόσμος (Φίλιππος Τσίτος, 2011).
Ο Γιώργος Καφετζόπουλος μπορεί να άργησε να βρει τον επαγγελματικό του δρόμο, αλλά κάτι μας λέει ότι τον περιμένει ένα λαμπρό μέλλον.











Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου