Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρώτο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη!


Το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων.

Στο απόσπασμα, που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά, βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο «Ξανθόπουλος» από την επιτυχημένη διαφήμιση γνωστής εταιρίας τηλεφωνικών υπηρεσιών, που δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Γιάννη Παπαθανάση.

Το σενάριο του σποτ θέλει τον πρωταγωνιστεί να βρίσκεται στο γραφείο πρωτοκόλλου της κυβέρνησης να μιλά στο τηλέφωνο και να μην εργάζεται. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μπαίνει στο χώρο ο Βασίλης Λεβέντης για να του αφήσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και σε μια συμβολική κίνηση να αποκαθιστά τις πεσμένες σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αμέσως, ο υπάλληλος παρατάει πανικόβλητος το τηλέφωνο και ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΚ.

Ακολουθούν μηνύματα όπως: «Τώρα ξέρω τι να κάνω. Διώχνω τους αργόμισθους, πολεμώ τα ρουσφέτια. Εξυγιαίνω το δημόσιο, ανακουφίζω τον ιδιωτικό τομέα, φέρνω επενδύσεις. Δίνω κίνητρα σε υγιείς επιχειρήσεις να φέρουν ανάπτυξη και μείωση ανεργίας», ενώ η πολιτική διαφήμιση ολοκληρώνεται με διάφορους πολίτες να εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους στον Πρόεδρο του κόμματος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου