ΣΟΚ! Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη Ελευθερία Αγραφιώτου


Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της

Η άτυχη 69χρονη είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου - Η πρώην διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής ήταν ευκατάστατη και οι συγγενείς της φοβούνται ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών - Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια

Μακάβριο εύρημα αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, στο 3ο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρκινγκ χρησιμοποιείται από διευθυντικά στελέχη του σούπερ μάρκετ. Ένα εξ αυτών, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία,οι άνδρες της οποίας ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τη σορό, που ανήκει σε γυναίκα.


Το πτώμα ανήκει στην 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου. Για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές, ενώ και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αφιερώσει δύο επεισόδια στην αναζήτησή της.

Οι συγγενείς, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση των πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής, φοβούνταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών, επειδή ήταν ευκατάστατη.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου είχε χαθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Opel Corsa.

Είκοσι δύο μέρες μετά, υπάλληλος γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είπε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα, Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.


Ο μάρτυρας, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ των Βορείων Προαστίων, υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου, όπου και βρέθηκε.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, η 69χρονη το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να ανταλλάξει μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα με μεγαλύτερα των 500 ευρώ. Για το λόγο αυτό είχε ενημερώσει κάποιους γνωστούς της που συναντούσε στην καφετέρια του καταστήματος Βενέτη, την οποία επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά.

Σύμφωνα με την υπάλληλο του καταστήματος, η άτυχη γυναίκα ήταν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου. Η υπάλληλος την είδε για τελευταία φορά λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι ιδιαίτερο.


«Πούλησε διαμέρισμα πριν εξαφανιστεί…»

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ είχε μιλήσει και η ξαδέλφη της 69χρονης, Θαλειάνα Μπαλτά. Την περιέγραψε σαν ένα ιδιαίτερα μορφωμένο άτομο και καλλιεργημένο. Όπως είπε ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της και είχε αφιερωθεί στην φροντίδα της.


Από την πώληση ενός διαμερίσματος λίγους μήνες πριν εξαφανιστεί, είχε λάβει το ποσό των 50.000 ευρώ. «Γνωρίζω ότι είχε πολλά έξοδα λόγω της ασθένειας της μητέρας της, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι έγιναν τα χρήματα αυτά» τόνισε χαρακτηριστικά.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου