ΗΠΑ: Ο υπερ-άτυχος που χώρισε την υπερ-τυχερή


Tο πιθανότερο είναι να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, όταν δεν τον κυνηγούν οι δημοσιογράφοι.
Διότι ο 63χρονος, Ρίτσαρντ Λορντ, χώρισε από την επί 15 χρόνια σύντροφό του, την 53χρονη, Μέιβις Γουάνκζικ, λίγο πριν εκείνη αναδειχθεί στην υπερτυχερή, μοναδική νικήτρια του αμερικανικού λαχείου, από το οποίο έγινε πλουσιότερη κατά 758 εκατομμύρια δολάρια.

«Σε αφήνω για μια καλύτερη ζωή» είπε η Γουάνκζικ στον Λορντ χωρίζοντάς τον, λίγους μήνες πριν η πρώην νοσηλεύτρια, μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, κερδίσει τον πρώτο λαχνό. «Ελπίζω να χαρεί όλα αυτά τα λεφτά» λέει τώρα ο Λορντ.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily mail», ο Λορντ δήλωσε πως δεν έκανε πρόταση γάμου όλα αυτά τα χρόνια στην σύντροφό του, η οποία, αντίθετα, ήθελε να τον παντρευτεί, διότι μετά τον διαζύγιό του ήταν άφραγκος.

Αν, όμως, είχαν παντρευτεί, τώρα ο Λορντ θα δικαιούνταν το μισό από το παραπάνω ποσό, σύμφωνα με την νομοθεσία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, από το οποίο φυσικά τώρα δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε σεντ.

«Θα μπορούσα να αποπληρώσω το υπόλοιπο του σπιτιού και να πάω διακοπές στην Ευρώπη, αλλά αυτά φέρνει η ζωή μερικές φορές» λέει ο Λορντ σηκώνοντας τους ώμους.

Προσθέτει πάντως ότι είναι χαρούμενος για την πρώην σύντροφό του, ότι δεν έχει τίποτα κακό να πει εναντίον της και της εύχεται να χαρεί τα χρήματά της.

Όπως είπε, η Γουάνκζικ μπήκε μέσα σε μια νύχτα στην τάξη των υπερπλουσίων, με περισσότερα χρήματα από όσα έχουν η Μπιγιονσέ, η Κιμ Καρντάσιαν και η Τέιλορ Σουίφτ.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Γουάνκζικ θα εισπράξει περίπου 440 εκ. δολάρια από τα κέρδη, λόγω των φόρων. Και πάλι, όμως, δεν είναι καθόλου άσχημα…


http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου