Απίστευτο: Η Έλεν ντε Τζένερις «πρωταγωνιστεί» στο Μπρούσκο! (video)


Ας όψεται ο φροντιστής.
Ο Αδωνις Σταύρου, ο άνθρωπος που φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες στη σειρά «Μπρούσκο» του Ant1, συνέβαλε με έναν... παράξενο τρόπο στο να αφιερώσει στο σίριαλ μεγάλο μέρος της εκπομπής της «Ellen» η ηθοποιός - και αγαπημένη του Χόλιγουντ και των Αμερικανών τηλεθεατών - Ελεν ντε Τζενέρις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το σενάριο της ελληνικής δραματικής σειράς σε ένα επεισόδιο ήθελε τον οινοπαραγωγό Διαμαντή να νοσταλγεί περασμένη αγάπη της πρώτης νιότης του και να κοιτάζει συγκινημένος την ασπρόμαυρη φωτογραφία της.


Ελα όμως που η εικονιζόμενη ήταν η Ελεν ντε Τζενέρις (ανοιχτά ομοφυλόφιλη και συζευγμένη με την ηθοποιό Πόρσια ντε Ρόσι από το 2008). Την επίμαχη σκηνή πρόσεξε Ελληνοαμερικανίδα τηλεθεάτρια από τη Φλόριδα, η Μαρία, φανατική του «Μπρούσκου» και του τοκ σόου της Ντε Τζενέρις, και ενημέρωσε την Αμερικανίδα ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από την επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας, την οποία είχε βγάλει η Ντε Τζενέρις για το λεύκωμα αποφοίτων του λυκείου της στο Τέξας: «Χρειαζόμασταν μια φωτογραφία για τη συγκεκριμένη σκηνή που να δείχνει τη Χέλγκα, αγαπημένη του Διαμαντή στα νιάτα του» εξήγησε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς Ανδρέας Γεωργίου στα «ΝΕΑ».

Ο φροντιστής Αδωνις Σταύρου του έδειξε πέντε - τυχαίες, από το Διαδίκτυο - ασπρόμαυρες φωτογραφίες νέων γυναικών. «Επέλεξα τη συγκεκριμένη γιατί μου άρεσαν τα μάτια της, ήταν εκφραστικά. Δεν πήγε το μυαλό μου» είπε ο σεναριογράφος που δεν ήξερε ποια ήταν η έφηβη της φωτογραφίας.

Η Ελεν ντε Τζενέρις πάντως το διασκέδασε. Κατ' αρχήν διαβεβαίωσε ότι η φωτογραφία αλλά και η επίμαχη σκηνή του σίριαλ είναι αληθινές και ότι δεν πρόκειται για μοντάζ. Ωστόσο είχε απορίες. «Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα: Πρώτον γιατί αυτός ο κύριος έχει τη φωτογραφία μου; Είναι αστείο; Είναι σοβαρό; Είμαι η χαμένη του αγάπη; Και δεύτερον: από όλες τις φωτογραφίες μου, γιατί αυτή; Γιατί; Την είχα ξεχάσει αυτήν τη φωτογραφία και ξαφνικά έφτασε στην ελληνική σαπουνόπερα "Μπρούσκο". Δεν το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω ελληνικά. Ασε που τα μαλλιά μου θυμίζουν... ελληνική τραγωδία».

Αφού περιέγραψε στην εκπομπή πώς προέκυψε η (παρωχημένη) κόμμωσή της, συνέχισε με χιούμορ: «Αν κάποιος στην Ελλάδα μάς βλέπει τώρα, ας εξηγήσει σε αυτόν τον άνδρα ότι ποτέ, μα ποτέ δεν θα είμαστε ξανά μαζί».

Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, εμφάνισε την επίμαχη φωτογραφία με ιδιόχειρη αφιέρωση, την οποία χάρισε στην τηλεθεάτρια που της αποκάλυψε τη μοναδική εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες ελληνικού σίριαλ.


Σε ανάλογο πνεύμα ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του «Μπρούσκου» Ανδρέας Γεωργίου έστειλε, όπως είπε στα «ΝΕΑ», tweet στην Ελεν ντε Τζενέρις με το οποίο της εξήγησε τον... ρόλο της στην πλοκή της σειράς.

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου