Περιμένει δίδυμα: Η Ελληνίδα ηθοποιός είναι στον 6ο μήνα και το μαθαίνουμε τώρα!


Περιμένει δίδυμα αγοράκια

Όταν τον περσινό χειμώνα μάθαμε ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Τάκη Μαργαρίτη εντυπωσιαστήκαμε, γιατί ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά!


Μάλιστα, τότε εκείνη, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! για τον γάμο τους είχε αποκαλύψει ότι παντρεύτηκαν ουσιαστικά μέσα σε 20 μέρες: «Ήρθε κι αυτό ξαφνικά, όπως περίπου ξεκίνησε και η σχέση μας. Πάνω στην πλάκα δηλαδή είπαμε κάποια στιγμή «Μωρέ, δεν κάνουμε ένα πάρτι;» και αποφασίσαμε να το οργανώσουμε. Αρκεί να πω ότι μέσα σε είκοσι μέρες τα οργανώσαμε όλα! Για να καταλάβεις, η πρόταση γάμου, έγινε αφού προηγουμένως είχαμε κλείσει την ημερομηνία του. Μπορώ να σου πω δηλαδή ότι παντρευτήκαμε περισσότερο για το πάρτι! Αυτό ήταν το κίνητρο! (Γελάει). Και το είπαμε τελευταία στιγμή σε όλους, μάλλον γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε και οι δύο τη σκέψη: «Ας περιμένουμε, μήπως και δεν γίνει τελικά!». (Γελάει). Ακούω άλλες γυναίκες που κλείνουν ένα χρόνο πριν εκκλησία για το γάμο τους. Που ξέρω που θα είμαι σε ένα χρόνο… Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε ημερομηνία. Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής».

Και τώρα μαθαίνουμε ότι η ευτυχία της ολοκληρώνεται γιατί η Άριελ βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είμαι στα ουράνια, είμαι τρισευτυχισμένη γιατί περιμένω δύο αγόρια. Νομίζω ότι αυτόν τον ρόλο της μανούλας τον ήθελα από μικρή. Είμαι ερωτευμένη εκτός από τον άντρα μου με τα παιδιά, τους μιλάω», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Με το καλό!



http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου