Σε κώμα η πρωταθλήτρια στίβου Μαριάνα Ζαχαριάδη...



Μάχη για τη ζωή της δίνει η Μαριάννα Ζαχαριάδη, η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, που πάσχει από λέμφωμα Χότσκινς.
 Η Μαριάννα Ζαχαριάδη παλεύει με το λέμφωμα Χότσκινς στο «Αττικό Νοσοκομείο», ενώ η κατάστασή της χειροτέρεψε εδώ και τρεις ημέρες.

Το λέμφωμα Χότσκινς, που είναι καρκίνος του λεμφατικού ιστού, «χτύπησε» την 23χρονη πριν από δύο χρόνια, αλλάζοντας τη ζωή της όπως η ίδια εξομολογήθηκε πριν από δύο εβδομάδες σε κυπριακή ιστοσελίδα.

 Στο πλευρό της Μαριάννας Ζαχαριάδη βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της, ανάμεσά τους και ο Κύπριος πρωταθλητή του ύψους, Κυριάκος Ιωάννου, ο οποίος έδωσε μερικές πληροφορίες για την κατάσταση της Μαριάννας στο SentraGoal: «Αρχικά μας είπαν ότι πέθανε, αλλά μετά μάθαμε ότι έχει πέσει σε κώμα. Δυστυχώς η κατάσταση της Μαριάννας γίνεται όλο και πιο σοβαρή».


Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, αθλητές από την Κύπρο και την Ελλάδα πήραν μέρος σε βίντεο για την στήριξή της, ενώ έχουν ανοιχτεί οι εξής λογαριασμοί: 591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα Και 4001477-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου.


ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου