Ο κούκλος που βλέπετε είναι πρώην σύζυγος συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη και πρώην σύντροφος ηθοποιού!



Ο γοητευτικός βραζιλιάνος που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο πρώην σύντροφος δύο επώνυμων κυριών της ελληνικής τηλεόρασης!
Ο Rodrigo Cruz Santos με καταγωγή από την πολιτεία Bahia της Βραζιλίας ήρθε στην Ελλάδα όταν η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα -μέχρι τις αρχές της σεζόν -της Ελένης Μενεγάκη, Ειρήνη Χειρδάρη του έκλεψε την καρδιά. Ο ερωτάς τους επισημοποιήθηκε με ένα γάμο που έκαναν στη Βραζιλία, αλλά και με έναν πολιτικό, που πραγματοποίησαν στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής της δημοσιογράφου. Ο γάμος τους διήρκεσε αρκετά χρόνια, παρά τη διαφορά ηλικίας που είχαν, αφού ο Rodrigo είναι περίπου μία δεκαετία νεότερος.



Το πραγματικό του όνομα είναι Hodrigo, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι του το άλλαξε η Ειρήνη σε Rodrigo γιατί είναι πιο εύηχο στα ελληνικά! Πλέον ο Rodrigo που πολλές φορές στα Μέσα αναφέρεται και ως Raul εργάζεται ως barman σε γνωστά και κοσμικά clubs των νοτίων προαστίων και της Μυκόνου.

Όμως το όμορφο αγόρι από τη Βραζιλία απασχόλησε τα Μέσα και πριν λίγα χρόνια όταν είδε το φως της δημοσιότητας το ειδύλλιο του με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου. Το ζευγάρι αν και ήταν μαζί για αρκετό διάστημα, δεν επιβεβαίωσε τον έρωτά του, προσπαθώντας σε κάθε εμφάνιση να κρύφτουν από τους φωτογράφους. Βέβαια, δεν τα κατάφεραν για πολύ καιρό καθώς οι τρυφερές του στιγμές σε νυχτερινές εξόδους δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαία περιοδικά!



fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου