Επανήλθε ο εφιάλτης για τον Χάρη Σιανίδη!


Σε απόγνωση βρίσκεται ξανά ο Χάρης Σιανίδης
Ο λόγος; Ο άγνωστος που χρησιμοποιούσε το όνομά του μέσω Facebook για να εξαπατά γνωστούς και φίλους του pr manager «ξαναχτύπησε» και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Η ιστορία με τον τύπο αυτόν είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο, όμως ύστερα από δηλώσεις του Χάρη ότι θα απευθυνθεί στο Τμήμα Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάτι που έκανε τελικά, ο άγνωστος κατέβασε τη σελίδα και σταμάτησε το «έργο» του.
Όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, βλέποντας πως δεν είχε κυρώσεις –τουλάχιστον μέχρι στιγμής- αποφάσισε να ξανανεβάσει στο Facebook σελίδα με το όνομα του Χάρη Σιανίδη και να συμπεριφέρεται σαν να ήταν πραγματικά εκείνος. Κάτι που φυσικά έγινε αμέσως αντιληπτό από τον ίδιο τον pr manager ο οποίος αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να δώσει μία και καλή τέλος στην όλη ιστορία. «Ο άνθρωπος είναι έγκλημα! Είναι ψεύτικο προφίλ... Δεν έχω και δεν είχα facebook» δηλώνει για ακόμη μία φορά ο Χάρης και συνεχίζει, πραγματικά απογοητευμένος: «Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας. Αυτή η σελίδα είναι ψεύτικη. Ο άνθρωπος αυτός είναι απατεώνας. Στέλνει μηνύματα σε κόσμο και ζητάει χρήματα, κάνει ανήθικες προτάσεις, κλείνει ραντεβού. Παρακαλώ όλο τον κόσμο να κάνει μπλοκ τον συγκεκριμένο χρήστη και το προφίλ. Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και βρίσκονται στα ίχνη του. Μια κατεβάζει το προφιλ και μια το ξανά ανεβάζει... Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με αυτή την ιστορία...». Δείτε παρακάτω το προφίλ που ο Χάρης Σιανίδης υποστηρίζει πως ανήκει σε άνθρωπο ο οποίος εξαπατά τους φίλους και τους γνωστούς του.



Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου