Η «Washington Post» αποκαλύπτει τη σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ


Τι συμβαίνει πραγματικά;
Θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον Πρόκειται για γκάφα ή για την μεγαλύτερη αποκάλυψη της χρονιάς; Την κρυφή σχέση του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ αναμένεται να αποκαλύψει η εφημερίδα «Washington Post», όπως δήλωσε ο Γάλλος φωτογράφος των διασημοτήτων Pascal Rostain.

Ο Pascal μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1» και δήλωσε: «Στις ΗΠΑ πρόκειται να αποκαλυφθεί μια τρομερή είδηση. Αύριο η εφημερίδα “Washington Post”, που κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως είναι σκανδαλοθηρική, θα κυκλοφορήσει με την είδηση της σχέσης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ!».
«Σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για μια είδηση-βόμβα που θα απασχολήσει τον παγκόσμιο Τύπο» συμπλήρωσε.

Αν όντως όλα αυτά ισχύουν θα προκληθεί πραγματικά σάλος, ενώ θα πρόκειται για την είδηση της χρονιάς… Η  Μπιγιονσέ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πλανητάρχη, αφού έχει τραγουδήσει για την ορκωμοσία του  το 2009 αλλά και το 2013, όπως και για τη γιορτή γενεθλίων της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, για τα 50 της χρόνια. Ο Pascal είχει αποκαλύψει και το το ειδύλλιο μεταξύ Φρανσουά Ολάντ και Ζουλί Γκαγιέ στο περιοδικό Closer! Η «Washington Post», σύμφωνα με τον Γάλλο φωτογράφο, θα προβεί σε αυτή την αποκάλυψη την πιο κατάλληλη στιγμή.

mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου