Ποια είναι η πανέμορφη Λαμιώτισσα που εμφανίζεται ως η Ελενίτσα του Θανάση;


Η Χριστίνα Μπόμπα πρωταγωνίστρια και σε διαφημίσεις στην Ιταλία

Ο λόγος για τη Λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα, την "Ελενίτσα" ή αλλιώς τη νύφη του νέου διαφημιστικού spot το οποίο σπάει τα κοντέρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλονή από τη Λαμία πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό spot. Πρόσφατα, η Χριστίνα είχε πρωταγωνιστήσει στην Ιταλική διαφήμιση για το γιαούρτι της ΦΑΓΕ στη γείτονα χώρα.

Ποια είναι; Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γέννημα θρέμμα Λαμιώτισσα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει ξεκινήσει το διδακτορικό της στο πολυτεχνείο και παράλληλα εργάζεται ως ερευνήτρια και σύμβουλος πληροφορικής. Από φοιτήτρια συνδυάζει την επιστημονική της ενασχόληση με την παρουσία της στο χώρο της διαφήμισης συμμετέχοντας σε τηλεοπτικά spots για γνωστές εταιρείες και προϊόντα, ενώ είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της διεθνούς τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Αττικής.

Η Χριστίνα δηλώνει πως παρότι προτεραιότητά της αποτελεί η επαγγελματική/ επιστημονική της σταδιοδρομία, της αρέσει πολύ ο χώρος της διαφήμισης και απολαμβάνει τη συμμετοχή της σε ευρηματικά spots, χωρίς να αποκλείει την επαγγελματική ενασχόλησή της στο μέλλον με το χώρο του marketing.

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου