Έκκληση για βοήθεια από τη Ζέτα Δούκα (φωτό)


Για ποιο λόγο έχει ξεκινήσει εκστρατεία;

Η Ζέτα Δούκα είναι ένα κορίτσι ευαίσθητο και αυτό μας στο έχει δείξει πολλές φορές. Η γνωστή ηθοποιός δεν διστάζει όποτε χρειάζεται να δείξει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, ενώ μέσω του ΜΚΟ «Ανάσα», του οποίου είναι πρόεδρος, έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να ξεπεράσουν τις διατροφικές τους διαταραχές.

Αυτή τη φορά, η ίδια κάνει έκκληση για μια 18χρονη, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ζητά από όσους μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την οικογένειά της.

«Η 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου από την Κύπρο πολύ πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο. Μετά από εξετάσεις στην Κύπρο θεωρήθηκε άκρως επείγον να μεταβεί στο εξωτερικό. Πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε θεραπείες τεράστιου κόστους οι οποίες θα την κάνουν και πάλι άκρως υγιή. Οποιαδήποτε οικονομική στήριξη προς την οικογένεια θα είναι μεγάλη ανακούφιση στο πολύ μεγάλο κόστος της όλης διαδικασίας. > > Λογαριασμος: ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ(Λκας – Επαρχ.Αμμ/στου) > IBAN: CY12 0070 4930 0000 0000 2336 6250», έγραψε χαρακτηριστικά.



faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου