Επτά συν μία σταρ της... φυλακής



Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα χαϊδεμένο κορίτσι της χολιγουντιανής σόουμπιζ, όπως είναι η Ρις Γουίδερσπουν, θα χάλαγε ξαφνικά την εικόνα του με μια σοκαριστική σύλληψη;

Στις 19 Απριλίου της πέρασαν τις χειροπέδες για διατάραξη κοινής ησυχίας και στον σύζυγό της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις φωτογραφίες από την προσαγωγή η ίδια είχε χαμηλωμένο το βλέμμα της. «Ντρέπομαι για τα πράγματα που είπα», σχολίασε αργότερα σε μία δήλωση που μας θύμισε μερικές από τις σοκαριστικές συλλήψεις αστέρων που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Χιου Γκραντ: Ο υπεράνω υποψίας πρωταγωνιστής των ρομαντικών κομεντί της Βρετανίας έγινε ρεζίλι όταν το 1995 συνελήφθη στο Λος Αντζελες για άσεμνη συμπεριφορά ενώ στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του συνευρισκόταν με την πόρνη Ντιβάιν Μπράουν και μάλιστα σε εποχή σχέσης με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Μελ Γκίμπσον: Από τους πιο επιτυχημένους σταρ, ο Μελ Γκίμπσον πήρε την κάτω βόλτα από τη στιγμή της σύλληψής του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τον Αύγουστο του 2006 στο Μαλιμπού. Τα υβριστικά σχόλια για τους Εβραίους και τις γυναίκες ήταν μόνο η αρχή μιας καθοδικής πορείας.


Τζορτζ Μάικλ: Ο κρυφός σεξουαλικός του προσανατολισμός βγήκε στη φόρα όταν το 1998 συνελήφθη για ασελγή πράξη σε δημόσια τουαλέτα σε πάρκο του Μπέβερλι Χιλς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε στην αντεπίθεση σατιρίζοντας το περιστατικό με το σινγκλ «Οutside».

Γουινόνα Ράιντερ: Κάποτε πολλά υποσχόμενη, η Ράιντερ έχασε την ευκαιρία για να εξελιχθεί στην καριέρα της όταν πριν από 12 χρόνια πιάστηκε να κλέβει προϊόντα αξίας 5.000 δολαρίων από πολυκατάστημα του Μπέβερλι Χιλς. «Δεν είχα καμία τρομακτική αίσθηση ενοχής, γιατί δεν έβλαψα κανέναν», δήλωσε το 2007 σε συνέντευξή της.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ο Μίστερ «Επιτυχημένος» μπορεί να περηφανεύεται ότι του πέρασαν τις χειροπέδες ενώ μαχόταν για καλό σκοπό. Πριν από έναν χρόνο, τον Μάιο του 2012, συνελήφθη με τον πατέρα του για πολιτική ανυπακοή ενώ διαμαρτυρόταν έξω από τη σουδανέζικη πρεσβεία στην Ουάσιγκτον για τις θηριωδίες του συνεχιζόμενου στην περιοχή του Σουδάν, πολέμου.

Λίντσεϊ Λόχαν: Το κακό κορίτσι της αμερικανικής σόουμπιζ που πριν δύο ημέρες οδηγήθηκε πάλι στο κέντρο αποτοξίνωσης Μπέτι Φορντ όπου θα παραμείνει για 90 ημέρες, μπαινοβγαίνει στη φυλακή εδώ και έξι χρόνια. Από την αποφράδα μέρα της 27ης Μαΐου 2007 που πιάστηκε ενώ οδηγούσε μεθυσμένη, μοιάζει ανίκανη να διώξει το φάντασμα των καταχρήσεων που τη στέλνει συχνά πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Νίκολας Κέιτζ: Πολλές σκοτούρες, κυρίως οικονομικά μπλεξίματα, απασχολούν τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο εντύπωση έκανε η σύλληψή του στη Νέα Ορλεάνη πριν από 2 χρόνια, για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συζύγου του, Αλις. Χρειάστηκαν 11.000 δολάρια για να βγει με εγγύηση.



Για άσεμνη συμπεριφορά συνελήφθη το 1995 ο Χιου Γκραντ, ενώ ο Μελ Γκίμπσον για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2006. Ο Νίκολας Κέιτζ κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και ο Τζορτζ Κλούνεϊ για πολιτική ανυπακοή. Η Λίντσεϊ Λόχαν μπαινοβγαίνει στη φυλακή τα τελευταία έξι χρόνια


Η Γουινόνα Ράιντερ αποδείχτηκε...κλεπτομανής

Ο Τζορτζ Μάικλ συνελήφθη για ασελγή πράξη σε τουαλέτα του Μπέβερλι Χιλς



Αντα Δαλιάκα
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου