Ναταλία Γερμανού: Με δυο εκπομπές στο Εpsilon, τι θα δούμε;


Η Ναταλία Γερμανού την Τρίτη 14 Οκτωβρίου υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι Ε.
Η παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ χαρούμενη και βρίσκεται ήδη στο γραφείο της, στις εγκαταστάσεις του Ε, ενώ προετοιμάζει –όχι μία, αλλά– δύο εκπομπές.

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, ενώ ετοιμάζει και μια μουσική εκπομπή που θα βγαίνει στον αέρα του Ε κάθε δεκαπέντε μέρες. Σε ό,τι έχει να κάνει το τηλεπαιχνίδι, οι ιθύνοντες του σταθμού και η Ναταλία έχουν παρακολουθήσει ορισμένα concepts που προβάλλονται στη βρετανική τηλεόραση και είναι πολύ κοντά στο να επιλέξουν κάποιο συγκεκριμένο format, ενώ η μουσική εκπομπή θα συνδυάζεται με ένα απολαυστικό talk show, με καλεσμένους από το χώρο της showbiz. Όσοι την έχουν συναντήσει στους διαδρόμους του καναλιού μιλάνε για μια Ναταλία γεμάτη όρεξη για δουλειά. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεναγηθεί στα πλατό και τις εγκαταστάσεις του Ε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του People, πρότεινε ορισμένους συνεργάτες που θα ήθελε να έχει κοντά της στη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ναταλία έχει δοκιμαστεί με επιτυχία τόσο σε τηλεπαιχνίδι (παρουσίαζε το Ραντεβού στα Τυφλά), όσο και σε μουσική εκπομπή, καθώς βρισκόταν για πολλά χρόνια στο τιμόνι του Mega Star.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου