Γρηγόρης Πετράκος: Υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Θεοφανίας Παπαθωμά;


Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά και το παιδί που περιμένουν, ενώ απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια στις φήμες που κυκλοφορούσαν και τον ήθελαν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Τελευταία τα μίντια ασχολούνται πολύ με τη σχέση τους και την εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Πουλάει η κλειδαρότρυπα; «Για να επιμένει τόσο ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός Τύπος, φαντάζομαι ναι», δήλωσε στο Εγώ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο.

Τι απαντάει στις φήμες που τον ήθελαν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της ηθοποιού; «Έχουν γραφτεί και τέτοια πράγματα; Όχι. Ο γάμος της Θεοφανίας είχε λυθεί πολύ πριν γνωριστούμε. Απλώς τόσο η ίδια όσο και ο πρώην άντρας της είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν φροντίζουν να διατυμπανίζουν τις ζωές τους. Είναι λογικό ο κόσμος της showbiz να μη μαθαίνει τις κινήσεις τους, να ξαφνιάζεται από ορισμένα πράγματα και να βγάζει συμπεράσματα πριν καν διασταυρώσει τις πληροφορίες».

Κατόπιν αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένουν: «Ήθελα να γίνω μπαμπάς, φυσικά. Δεν έτυχε. Το ήξερα από πολύ μικρός πως θα μου συμβεί. Το πατρικό φίλτρο των αντρών είναι διαφορετικό από το μητρικό και ενεργοποιείται αλλιώς. Πάντα ήξερα ότι θα γνωρίσω κάποια στιγμή μια γυναίκα η οποία θα μου το ξυπνήσει. Έτσι κι έγινε».

Ήξερε πως με το που γνώρισε τη Θεοφανία πως θα γίνει η μητέρα των παιδιών του; «Το ήξερα από τον πρώτο μήνα. Η αίσθηση του “κουμπώματος” που έχω μαζί της δεν εξηγείται. Το μωρό μας θα είναι κορίτσι. Ήθελα πάρα πολύ να είναι κορίτσι. Την περιμένουν αρχές Φεβρουαρίου. Όσον για γάμο, δεν το έχουμε συζητήσει».


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου