Θεοφανία Παπαθωμά: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο


Είναι μια ευτυχισμένη μαμά

«Είναι το θαύμα της ζωής που όταν το αντικρίζεις αλλάζει η ζωή σου», λέει ο Γρηγόρης Πετράκος 

Έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Μητέρα, το μεσημέρι της Τετάρτης.


Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και κατέγραψε την έξοδό της από το μαιευτήριο, τέσσερις μέρες μετά την ερχομό της κόρης της. 



Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μία» για τα συναισθήματά της και είπε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη: «Ευτυχισμένη, χαρούμενη. Το μωράκι γεννήθηκε 3,700, 54 πόντους. Είναι δίμετρη!».


Με την σειρά του ο ευτυχισμένος πατέρα Γρηγόρης Πετράκος συμπλήρωσε: «Είναι το θαύμα της ζωής που όταν το αντικρίζεις αλλάζει η ζωή σου. Το συναίσθημα είναι τρομερό! Όταν βλέπεις το παιδάκι να βγαίνει καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις σε άλλη φάση της ζωής σου. Όλα είναι διαφορετικά, δεν είναι προτεραιότητα ο εαυτός σου. Είχα την τύχη να είμαι μέσα στον τοκετό. Ήμουν ο πρώτος που κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του».


Όσο για το πώς υποδέχτηκε την αδελφή του ο γιος της Θεοφάνιας Παπαθωμά, Αχιλλέας, η ηθοποιός απάντησε: «Ο Αχιλλέας είναι πολύ χαρούμενος, περίμενε το μωράκι αυτό πολύ καιρό». 




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου