Η ανήλικη «σκλάβα του σέξ» του πρίγκιπα Άντριου κρατούσε ημερολόγιο (Photos)


Ένα ημερολόγιο που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, της ανήλικης με την οποία υποτίθεται ότι έκανε σεξ πριν 13 χρόνια ο πρίγκιπας Άντριου προκαλεί πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ-το οποίο βέβαια, αρνείται τις κατηγορίες.
Η 30χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική σύντροφος του πρίγκιπα Άντριου και ότι χρησιμοποιήθηκε ως «σκλάβα του σέξ» από τον κολλητό του φίλο, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία.
Στο ημερολόγιο, που είναι 24 σελίδες, η Ρόμπερτς περιγράφει αναλυτικά την βραδιά που βρέθηκε με τον πρίγκιπα Άντριου, γιο της Ελισάβετ.
Είπε στους γονείς της ότι η φίλη του Επστάιν Γκισλέν Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα Ρόμπερτ Μάξγουελ- την εκπαίδευε για μασέζ και της αγόρασε ακριβά ρούχα για να παραστεί σε μια συνάντηση σε ένα κλάμπ με τον πρίγκιπα. Η μικρή χόρεψε μαζί με τον πρίγκιπα και μάλιστα λέει ότι «είναι ο πιο φρικτός χορευτής που έχω δει». Ακόμα αναφέρει ότι στη συνέχεια ο Επστάιν την προσκάλεσε σε ένα ταξίδι που κράτησε έξι βδομάδες το 2001 (Παρίσι, Ισπανία, Ταγγέρη).
 Η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και υπερασπίστηκε τον πρώην άντρα της,


Ο πρίγκιπας Άντριου με την τότε ανήλικη Βιρτζίνια Ρόμπερτς




Η 30χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς με την κόρη της



Αποσπάσματα από το ημερολόγιο



Οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου



Ο πρίγκιπας Άντριου με τον φίλο του Επστάΐν


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου