Τα εγγυημένα σημάδια που δείχνουν ότι τον “ξενερώνεις’!


Μια αγάπη για το καλοκαίρι ζήτησες κι εσύ η καψερή αλλά ο έρωτας έτσι όπως ήρθε, έτσι κι έφυγε πριν να περάσουν οι διακοπές.
Μένεις να σπας το κεφάλι σου γιατί έχασες τόσο γρήγορα και ξαφνικά το κελεπούρι του καλοκαιριού.

Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι! Γιατί τα λάθη που έκανες τον ξενέρωσαν και μην τον είδατε τον Παναγή!

1. Θα σε πάρω, με παπά και με κουμπάρο:

Από την πρώτη εβδομάδα που βγαίνετε τον ενημερώνεις για το πλάνο ζωής που έχεις κάνει και περιλαμβάνει έναν γάμο σε λιγότερο από ένα χρόνο. Τον ενημερώνεις για τις ανθοδέσμες που έχεις πιάσει στους γάμους των κολλητών σου και του εξηγείς διεξοδικά πώς θα ήθελες να είναι το ιδανικό νυφικό που θα διάλεγες. Περιττό να πούμε πως ακόμα κι ο πιο αποφασισμένος για γάμο άντρας, θα το έβαζε στα πόδια με τέτοιες μαζεμένες δηλώσεις.
Αν ο αγαπημένος σου δει πως ετοιμάζεσαι να τον τυλίξεις σε μια κόλλα χαρτί, θ” αφήσει τους γάμους και τα πανηγύρια για τον επόμενο υποψήφιο γαμπρό!

2. Η μασχάλη σου μυρίζει, άλλαξέ την!

Σίγουρα δείχνεις εκπληκτική φορώντας το στενό μαύρο μίνι φορεματάκι σου. Αλλά αυτοί οι λευκοί λεκέδες στο ύψος της μασχάλης, δεν θα συγκινήσουν και πολύ τον καλό σου. Αν μάλιστα συνδυάζονται με έντονη δυσοσμία, ο καλός σου θα φύγει νύχτα από το τσαρδάκι σας. Επειδή λοιπόν η καθαριότητα δεν είναι μόνο η μισή αρχοντιά αλλά κάτι παραπάνω, φρόντισε να είσαι καθαρή και μοσχομυριστή κάθε στιγμή.Αν ο αγαπημένος σου δεν μπορεί να παλέψει την οικολογική αντίσταση που κρατάς απέναντι στα αποσμητικά σπρέι, κάνε την παραχώρηση και χρησιμοποίησε roll- on!

3. Έχω τα προβλήματά μου:

Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα, μικρά ή μεγαλύτερα. Μην αφήσεις τα δικά σου να μπουν εμπόδιο στη σχέση με ένα αγόρι κελεπούρι. Σίγουρα, θέλεις κι εσύ έναν ώμο ν” ακουμπήσεις, μια αγκαλιά να στηριχτείς αλλά δεν γίνεται να θεωρείς τον καλό σου σάκο του μποξ για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Αν ο υποψήφιος αγαπημένος σου δει το τσουνάμι προβλημάτων που αντιμετωπίζεις, δύσκολα θα δεχτεί να παλέψει μαζί σου στα κύματα που θα έρθουν. Θα προτιμήσει τα κύματα της Μυκόνου που είναι και πιο δροσερά.

4. Τρόπους δε σε μάθανε:

Σίγουρα, στη μέχρι τώρα πορεία της σχέσης σου με τ” αρσενικά, έχουν βρεθεί στο δρόμο σου αγόρια αγενή και άξεστα. Αυτό δεν σημαίνει πως οι επόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν τα λάθη των προηγούμενων. Αν για παράδειγμα, ο πρώην δεν σου πλήρωνε ούτε τον καφέ, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχνάς να λες ευχαριστώ στον επόμενο που και τον καφέ και το γεύμα σου πληρώνει και την πόρτα για να περάσεις σου ανοίγει.
Οι τρόποι είναι το παν κι αν τους έχεις, εκείνος θα σε έχει κυρία και αρχόντισσα!

5. Ο εαυτούλης σου και μόνο:

Μην ξεχνάς πως μια σχέση την δημιουργούν δύο άνθρωποι. Είναι λοιπόν σαφές πως αντί να μιλάς για την πάρτη σου και μόνο, θα πρέπει να του δίνεις χρόνο και χώρο να σου λέει κι εκείνος όσα θέλει και όσα επιθυμεί. Το λάθος που κάνουν τα περισσότερα κορίτσια στην αρχή μιας σχέσης είναι γνωστό: τον κόβεις από τους φίλους του, τον σέρνεις σε συναντήσεις της παρέας σου και μόν και φυσικά κουβαλάς παντού μαζί σου μια κολλητή φίλη.
Μην ξεχνάς πως το αγόρι αυτό, είχε προσωπική ζωή και φίλους προτού σε γνωρίσει κι αν ήθελε να βγαίνει διαρκώς με την κολλητή σου (κι εσένα), θα τα έφτιαχνε μαζί της.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου