Καρφιά από τον Δημήτρη Παπανώτα για την Σάσα Σταμάτη: Δείτε πώς την χαρακτήρισε


Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε χτες  το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και κλήθηκε να μιλήσει για πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά και όπως έιναι φυσικό, είναι από τους καταλληλότερους για να τοποθετηθούν σχετικά. Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής του έδειξε την φωτογραφία της Σάσας Σταμάτη, δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια.

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ταξιδέψαμε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη για τον Μαραθώνιο και μου δόθηκε η ευκαιρία να την δω, να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν είναι ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και ότι θα μαλώναμε, άλλος άνθρωπος ο ένας κι άλλος ο άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια τοποθετήθηκε για την δημοσιογράφο επαγγελματικά. «Δεν την παρακολουθώ στην τηλεόραση, δεν την παρακολούθησα ποτέ. Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες θηλυκά. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες αντράκια. Ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική ζωή. Το προφίλ που πουλάει δημοσίως τηλεοπτικά είναι λίγο… μάγκας. Μάγκας με ζαρτιέρες, δεν το δέχομαι», επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του…



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου