Η Βίκυ Βολιώτη μιλά πρώτη φορά για το κοριτσάκι που υιοθέτησαν από την Αιθιοπία-Πώς βιώνει τη μητρότητα και ποιοι θα είναι οι νονοί;


Η Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε στο Πρω1νό και μίλησε για πολλά θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Πώς έχει αλλάξει η ζωή της με την μικρή της κόρη που έχει υιοθετήσει; «Η Άννα είναι 1,5 εμείς την έχουμε ένα χρόνο ακριβώς. Σαν χτες φύγαμε για την Αιθιοπία», παραδέχτηκε η ηθοποιός στην κάμερα του Πρω1νό.

Μάλιστα αποκάλυψε ποιοι αναμένεται να είναι οι νονοί της κορούλας της με τον Σίμο. Όπως έχει γίνει γνωστό η Σμαράγδα Καρύδη, θα είναι η μία νονά, όμως η ηθοποιός αποκάλυψε: «Θα την βαφτίσουν μαζί με τον Θοδωρή. Ήταν απαίτησή τους και με μεγάλη χαρά δέχτηκα».

Εν συνεχεία μίλησε για τις δυσκολίες της υιοθεσίας στην χώρα μας, αλλά και ως διαδικασία γενικότερα. «Όταν ξεκινήσαμε την διαδικασία ψάξαμε και στην Ελλάδα, όμως πολύ γρήγορα το αφήσαμε. Η χώρα μας -ευτυχώς- δεν έχει πολλά παιδιά προς υιοθεσία. Δεν είναι τόσα παιδιά όσα περιμένουμε και τα μωρά είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα 40 το χρόνο. Τα ζευγάρια που ψάχνουν μωρό είναι 400 κάθε χρόνο», ανέφερε η Βίκυ Βολιώτη.

Δείτε όλα όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί…



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου