Σπυροπούλου: Αυτή είναι η σχέση της με τη Μενεγάκη -Όσα είπε για τη δικαστική διαμάχη με τον Λιάγκα


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μίλησε για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Με την Ελένη, τελικά αυτό που γράφτηκε ότι τα ξαναβρήκατε και βγήκατε; Τα είχατε χαλάσει ποτέ;» ρώτησε ο Γρηγόρης και η Κωνσταντίνα απάντησε: «Δεν θα ήθελα να απαντάω σε όλο αυτό, δεν έχει νόημα. Οι προσωπικές σχέσεις είναι προσωπικές και δεν πρέπει να τις χρησιμοποιούμε για να έχουμε κάτι να πούμε. Για μένα δεν έχει ανοίξει ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη. Όλοι οι άνθρωποι είναι στη ζωή μου. Για κάποιο λόγο είναι πιο έντονα μια συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου, κάποια άλλη στιγμή δεν είναι τόσο έντονα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ».
AdTech Ad
Τι είπε για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν έχει γίνει τίποτα. Να δείτε που όλο αυτό έχει γίνει για να τα λέμε, να πηγαίνουμε να τρώμε. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, έχει περάσεις πολύς καιρός. Έχω ένα θέμα, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό: Ξεχνάω, ξεχνάω πολύ εύκολα, τα αρνητικά κυρίως».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου