Έξαλλος με Φουρθιώτη ο Δήμαρχος Σύρου: Τι είπε για αποχώρηση Κορομηλά από Epsilon


Τι ισχύει για την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Epsilon; Τι αποκάλυψε ο Δήμαρχος της Σύρου για το Μπράβο Ρούλα;

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι Epsilon, το απόγευμα της Δευτέρας, προκάλεσε ανατροπή στον προγραμματισμό του σταθμού για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση του Epsilon

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εκπομπές “Μπράβο Ρούλα” και “Αποκαλυπτικά”, οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να βγουν στον αέρα από τη Σύρο το Σάββατο 25 Ιουνίου και την Κυριακή 26 Ιουνίου, ακυρώνονται.

Κανάλι και παρουσιάστρια έδωσαν πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους, λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στην Ερμούπολη.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε και εστάλη το λίγων σειρών δελτίο Τύπου του Epsilon σε όλα τα ΜΜΕ, άρχισε όπως ήταν λογικό, ένας χαμός δημοσιευμάτων, δίνοντας πολλές διαστάσεις στο τι ακριβώς οδήγησε στη λήξη της συνεργασίας του καναλιού με την Ρούλα Κορομηλά.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε με την ανακοίνωση του Epsilon για το διαζύγιο με τη Ρούλα.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινούλι», του E, τι πιο επίσημο δηλαδή, πως τόσο τα «Αποκαλυπτικά», όσο όμως και το βραδινό show που είχε όπως είπαν πουληθεί σε διαφημιστικές εταιρίες, θα έβγαινε κανονικά, αλλά στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή, αντί της Ρούλας Κορομηλά, θα ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή διάρκειας τριών ωρών, θα λεγόταν «Κάτω από τα αστέρια». Τα αστέρια του κυκλαδίτικου ουρανού ωστόσο, φαίνεται να μην είχαν ιδέα για αυτό!

Από εδώ αρχίζει το συμπληρωματικό, πλην, ιδιαίτερα σημαντικό ρεπορτάζ.

Ο δήμαρχος Ερμούπολης κύριος Γιώργο Μαραγκός εξήγησε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα.

Αφού λοιπόν είχε ανακοινωθεί από εκπομπή του «Ε» πως οι δύο εκπομπές θα βγουν κανονικά από το νησί το επόμενο σ/κ, ρωτήθηκε αν κάτι τέτοιο είναι αληθές.

«Δεν είχαμε ποτέ ενημερωθεί ότι υπάρχει η πρόθεση οι εκπομπές Bravo Ρούλα και αποκαλυπτικά να βγουν στην πλατεία δημαρχείου, από τη στιγμή που η κα Κορομηλά είχε αποχωρήσει. Η εκπομπή, που είναι μία ανεξάρτητη παράγωγη, μέσα όμως από το κανάλι Epsilon, ένεκα των έκτακτων συνθηκών(λήξη συνεργασίας Κορομηλά – Epsilon), μας ετέθη το ζήτημα της μη πραγματοποίησης, τόσο αυτής όσο όμως και των Αποκαλυπτικών, λόγω υψηλού κόστους.

Να το θέσω απλά, από τη στιγμή που τα «έσπασε» το κανάλι με την κυρία Κορομηλά δεν ετέθη ποτέ σε εμάς και από κανέναν, να αντικατασταθεί το Bravo Ρούλα από άλλη εκπομπή, με άλλο όνομα και άλλον παρουσιαστή! Η συμφωνία μας, ήταν η φιλοξενία των δύο τηλεοπτικών παραγωγών ,εργαζόμενοι, παρουσιαστές, τεχνικοί και καλεσμένοι .

Το Epsilon ανταποδοτικά σε αυτό, θα προέβαλε στο πρόγραμμά του, video από το νησί με σκοπό την ανάδειξή του στην παρούσα τουριστική σεζόν. Επιπλέον θα κατέβαλε ο δήμος το ποσό των 20.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, παρά το ότι το συνολικό κόστος θα ανέρχονταν στις 380.000. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε θα ήταν όφελος για το νησί μας. »

-Είπατε πως δεν είχατε ενημέρωση ότι οι εκπομπές θα βγουν από το δημαρχείο, παρά τη λήξη της συνεργασίας του καναλιού, με την Ρούλα Κορομηλά, μολονότι αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από εκπομπή του καναλιού. Δεν σας πήραν τηλέφωνο να σας πουν κάτι τέτοιο;

«Όχι. Μάλιστα εμείς το μάθαμε από την κυρία Κορομηλά. Με πήρε η ίδια το βράδυ της Δευτέρας και μου είπε τι είχε συμβεί. Με το κανάλι, επιδιώξαμε εμείς επικοινωνία και επιτρέψτε μου να πω σε αυτό το σημείο ότι αυτό είναι unfair από τη στιγμή που υπήρξε συμφωνία δύο πλευρών.

Αφού λοιπόν επιδιώξαμε εμείς επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Epsilon, σήμερα(Τρίτη) το μεσημέρι γύρω στη μία η ενημέρωση που είχαμε από ανώτερο στέλεχος της εμπορικής διεύθυνσης του σταθμού, ήταν ότι καμία από τις δύο εκπομπές, δε θα βγει από το νησί και η συμφωνία που περιελάμβανε και τα video προώθησης του νησιού ακυρώνεται. Εμείς όπως αντιλαμβάνεστε ζητήσαμε η ενημέρωση αυτή να μας κοινοποιηθεί και εγγράφως, κάτι που μέχρι αυτήν ώρα(20:10 Τρίτης 21 Ιουνίου) δεν έχει γίνει.»

-Επομένως, δε σας είπαν ότι υπάρχει η πρόθεση να βγει το βραδινό show ή η μεσημεριανή εκπομπή.

«Όχι, ποτέ. Μάλιστα, σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σας πω πως εμείς, αυτό που θέλαμε κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, ήταν η αναβίωση του Bravo από τα σκαλιά του δημαρχείου Ερμούπολης, με την κυρία Ρούλα Κορομηλά, όχι με άλλον παρουσιαστή. Η κα Κορομηλά, είναι σήμα κατατεθέν του νησιού μας.

Το έχει βοηθήσει πολύ στο παρελθόν. Θυμάστε τη δεκαετία του 90; Είχαμε ζήσει αξέχαστες στιγμές. Και θα ήθελα να σας αποκαλύψω και κάτι, από τη στιγμή που τελικά δε θα βγει η εκπομπή. Εμείς, σχεδιάζαμε να βραβεύσουμε την κα Κορομηλά για την προσφορά της στον τόπο μας, κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του show. Δεν πειράζει όμως, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε σε άλλη φάση.» καταλήγει ο δήμαρχος Ερμούπολης κύριος Γιώργος Μαραγκός.

Και το ερώτημα παραμένει. Αφού ποτέ ο δήμος δεν είχε λάβει ενημέρωση από το Epsilon για πραγματοποίηση των δύο εκπομπών και παρά τη λήξη συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί ανακοίνωσε πως αυτές θα βγουν κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο;

Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου