Το δακρυσμένο αντίο του Ρονάλντο στον τελικό


Ο μεγάλος άτυχος

Το σκληρό τάκλιν του Παγέτ έστειλε πρόωρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια – Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο - «Κράξιμο» στον Παγέτ από τη μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Το όνειρο του Κριστιάνο Ρονάλντο να οδηγήσει την Πορτογαλία στην κορυφή της Ευρώπης μετατράπηκε σε εφιάλτη με τον αρχηγό της ομάδας του Σάντος να αποχωρεί βουρκωμένος από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ρολόι στο Σταντ Ντε Φρανς έδειχνε το 9ο λεπτό κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε κάτοχος της μπάλας στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Εβρά ήταν κολλημένος πάνω του κι έτρεξε σε βοήθεια του ο Παγέτ.

Ο Ρονάλντο προσποιήθηκε ο Παγέτ έπεσε άγαρμπα πάνω του με τον Πορτογάλο να βρίσκεται στο έδαφος, αλλά τον Άγγλο διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ να μη δίνει τίποτα….

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας σφάδαζε στο έδαφος με τον αγώνα να διακόπτεται για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.

Όταν σηκώθηκε οι καρδιές των Πορτογάλων πήγαν στις θέσεις τους όμως στο 17’ ο σούπερ σταρ της Ρεάλ λύγισε. Έπεσε στο χόρτο, πιάνοντας το λαβωμένο γόνατο του, αλλά ζήτησε απ’ όλους να περιμένουν… Ξαναβγήκε από το γήπεδο, του έδεσαν το πόδι κι επέστρεψε.

Λίγο αργότερα η Πορτογαλία κέρδισε τη μπάλα και βγήκε στην κόντρα επίθεση με τον Ρονάλντο να μένει… τελευταίος φανερά ανήμπορος να τρέξει. Γύρισε στον πάγκο, έκανε την χαρακτηριστική χειρονομία της αλλαγής και ξάπλωσε στο χόρτο. Το όνειρο του είχε μόλις τελειώσει και τα βουρκωμένα μάτια του τα έλεγαν όλα.

Έβαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Νάνι, ξάπλωσε στο φορείο και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε για τα αποδυτήρια, ενώ την ίδια ώρα 80.000 κόσμου τον αποθέωνε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

«Έκραξε» τον Παγέ η μητέρα του Πορτογάλου σταρ

Εκούσιο χτύπημα θεωρεί αυτό του Ντιμίτρι Παγέ στον Κριστιάνο Ρονάλντο η μητέρα του Πορτογάλου σταρ. Σύμφωνα με τη Marca η Ντολόρες Αβέιρο βλέποντας τον άσο της Ρεάλ να αντικαθίσταται τραυματίας πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του τελικού με τη Γαλλία ξέσπασε.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον γιο μου έτσι. Στο άθλημα αυτό κλωτσάς την μπάλα, όχι τον αντίπαλο», φέρεται να είπε, σύμφωνα με τη Marca.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου