"Όταν τον γνώρισα πίστευα ότι είναι... τρελός και τώρα περιμένω το παιδί του!"


Ποιος να της το λεγε ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε «τρελό» και «ψωνισμένο» θα γινόταν πατέρας των παιδιών της, αλλά και το άλλο της μισό!
Η χολιγουντιανή ηθοποιός Μίλα Κούνις ,σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό US Glamour, εξομολογείται ότι όταν γνώρισε τον Άστον Κούτσερ δεν είχε σχηματίσει και την καλύτερη εικόνα για εκείνον….


Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο «That ’70s Show» το 1998, όταν η Μίλα ήταν 14 ετών και ο Άστον 20! Μέχρι το 2012 δεν είχε συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους μέχρι που ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και αρραβωνιάστηκαν 2 χρόνια μετά. Ωστόσο, η Μίλα στη συνέντευξη της δεν μπόρεσε να κρύψει την αντιπάθεια που είχε στο πρόσωπο του τα χρόνια της γνωριμίας τους: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην γνωρίζει ο ένας για τον άλλο. Ξέρουμε και τα καλά και τα άσχημα. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια και αυτό είναι λογικό! Περάσαμε, ωστόσο, μία περίοδο που πίστευα ότι ο Άστον είναι τρελός. Ήταν τότε που η καριέρα του ήταν στο απόγειο της. Είχε ψωνιστεί αρκετά. Σήμερα είναι ο καλύτερος μου φίλος και όσο κλισέ κι αν ακούγεται μοιράζομαι τα πάντα μαζί του».


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κορούλα, την Wyatt Isabelle που είναι σήμερα 13 μηνών και η Μίλα έχει κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένη καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Με το καλό!


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου