Μαζί στο σίριαλ, μαζί και στη ζωή: Οι φωτογραφίες πρόδωσαν τη σχέση τους!


Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη σχέση τους

Ποιος σου είπε Κίρστεν Ντάνστ να αγκαλιάζεις καταμεσής του δρόμου τον Τζέσε Πλίμονς τη στιγμή που δεν ήθελες η σχέση σου να αποκαλυφθεί; Να τα τώρα τα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για το νέο σου ειδύλλιο!


Όπως διαβάζουμε στα ξένα μέσα η ηθοποιός που γνώρισες από την ταινία «Συνέντευξη με ένα βρικόλακα» και αγάπησες από το «Spiderman» γνωρίστηκε με τον Τζέσε Πλίμονς στα γυρίσματα της σειράς «Fargo» και από τότε ήρθαν κοντά. Τόσο κοντά που οι φήμες άρχισαν να μιλάνε για το νέο ζευγάρι που ζει ανάμεσα μας. Φυσικά κανείς δεν έλεγε τίποτα μέχρι σήμερα που αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν τον έρωτά τους. Και είμαστε σίγουροι πως και τώρα δεν θα υπάρξει κανένα σχόλιο γύρω από αυτή τη σχέση, αφού η ιστορία των ηθοποιών έχει δείξει ότι δεν θέλουν να μιλάνε για τα προσωπικά τους.


Μάλιστα, οι δυο τους, για να μη δώσουν τροφή στις φήμες που μιλούσαν για νέο ειδύλλιο, εμφανίστηκαν χωριστά στα βραβεία Emmy, παρόλο που είχαν πάει μαζί! Αλλά, ύστερα από αυτές τις φωτογραφίες, θέλουν δεν θέλουν θα το παραδεχτούν ότι είναι μαζί!


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου