Δυο μυστικά για να αποφύγεις τα σκασμένα χείλη!


Μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει για τα καλά τα κρύα, αλλά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προετοιμαστείς και να βάλεις στο μυαλό σου τι πρέπει να δώσεις στο σώμα σου για να αποφύγεις τη μάστιγα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα που είναι τα σκασμένα χείλη.

Μπορεί μέχρι τώρα η λύση στο πρόβλημα σου να ήταν κάποιο σπιτικό lip gloss ενυδάτωσης, αλλά υπάρχουν δυο μικρά μυστικά που δεν θα σου επιτρέψουν να φτάσεις μέχρι εκεί και θα κρατήσουν τα χείλη σου ενυδατωμένα, δροσερά και φρέσκα. Ποια είναι αυτά;

1. Πόσο νερό πίνεις; Το καλοκαίρι τα χείλη σου ξεραίνονται επειδή ο οργανισμός σου ζητάει νερό. Έχει περάσει στο μυαλό μας ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας του ήλιου, αλλά στην ουσία γίνεται επειδή δεν φροντίζεις το εσωτερικό του σώματος σου. Αντίστοιχα το Φθινόπωρο τα χείλη σου σκάνε όταν το σώμα σου δεν παίρνει τις ποσότητες του νερού που χρειάζεται.

2. Πόσο συχνά στη προσπάθεια σου να ενυδατώσεις τα χείλη σου αυτό που κάνεις είναι τα γλύψεις; Πολλές και το κάνουμε όλοι. Πολύ μεγάλο λάθος!!! Το σταματάς αμέσως γιατί ο μόνος τρόπος να ενυδατώσεις τα χείλη σου είναι το νερό.

Τώρα ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις!


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου