​Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Αντετοκούμπο


Από τον Γιώργο Πράτανο,


Δεν θα ήταν άδικο να υποστηρίξει κανείς πως ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ακόμη πιο απελευθερωμένος στο παιχνίδι του, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και λόγω ενός εξωαγωνιστικού παράγοντα που ακούει στο όνομα «Mariah Danae» και είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά. Η πρώην βολεϊμπολίστρια είναι στέλεχος μιας άλλης ομάδας του NBA, των Philadelphia 76ers. Έγιναν ζευγάρι λίγο πριν από το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ τον συνόδευσε όταν ο Γιάννης ήρθε για διακοπές στην Αθήνα.


Κατά τα άλλα, ο βίος που διάγει είναι λιτός. «Το Μιλγουόκι είναι ερημικό και δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα, όπου μπορείς, ας πούμε, να φύγεις από το σπίτι σου και να πας μια βόλτα στην Ερμού ή να καθίσεις έξω να πιεις έναν καφέ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.


Ο Γιάννης παραμένει απλός, παρά τα φώτα, τα επιφωνήματα θαυμασμού, τα πάμπολλα αφιερώματα στα media. Δεν έχει αλλάξει, δεν συμπεριφέρεται σαν σταρ, ούτε υπάρχει γύρω του κάποια αυλή να τον υπηρετεί, όπως συμβαίνει στους άλλους σταρ του NBA. Το αντίθετο, αναλαμβάνει σταδιακά και τα ηνία της οικογένειας. Όταν ο αδελφός του Κώστας άφησε το σπίτι για το πανεπιστήμιο του Ντέιτον το φθινόπωρο που πέρασε, ο Γιάννης ανέλαβε να τον συνοδεύσει, οδηγώντας επί πέντε ώρες. «Τα μεσάνυχτα μπορούσες να πετύχεις τον Γιάννη να πηγαινοέρχεται στον κεντρικό διάδρομο κουβαλώντας σεντόνια για τον αδελφό του μαζί με τους πρωτοετείς» λέει στο Sports Illustrated ο προπονητής της κολεγιακής ομάδας του Ντέιτον, Archie Miller.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου