Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα


Σας αρέσουν οι καλοσχηματισμένες μπούκλες, ωστόσο δεν θέλετε να καταστρέψετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας συνεχώς το ψαλίδι;
Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε υπέροχες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε ίχνος θερμότητας.

Αφήστε λοιπόν στην άκρη το ψαλίδι και τα ρόλεϊ και επιλέξτε πιο απλούς και εξίσου αποτελεσματικούς τρόπους που θα σας δώσουν καλοσχηματισμένες μπούκλες με επαγγελματικό στυλ.

Μετά τις μπούκλες με κάλτσες ή καλσόν και την δημιουργία τριών διαφορετικών τύπων μπούκλας χωρίς θερμότητα (Beachy waves, τη μαγεία μιας κορδέλας και τα κυματιστά μαλλιά της Σειρήνας), σειρά έχουν τα ειδικά rollers.

► Τι είναι τα rollers για μπούκλες χωρίς θερμότητα;

Πρόκειται για μια ειδική κατασκευή που θυμίζει ελατήριο ή σπιράλ, στο οποίο εισάγετε τούφα τούφα τα μαλλιά σας και τα μετατρέπει σε υπέροχες μπούκλες. Λειτουργεί περίπου όπως τα ρόλεϊ.

Αυτή η νέα επαναστατική τεχνική για να φτιάξετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα θα σας λύσει τα χέρια. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα, ισάξιο με το ψαλίδι, που όμως δεν καταστρέφει την τρίχα.

► Πως θα φτιάξετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα με τα ειδικά rollers

Τα συγκεκριμένα rollers χρησιμοποιούνται τόσο σε νωπά, όσο και σε στεγνά μαλλιά. Όμως είναι πολύ πιο αποτελεσματικά όταν οι τρίχες είναι ελάχιστα νωπές. Οπότε, αφού λουστείτε, στεγνώστε ελαφρώς τα μαλλιά σας και αρχίστε να εφαρμόζετε τα σπιράλ.

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες περίπου 2,5 εκατοστών, πάρτε ένα roller και εφαρμόστε το με τη βοήθεια του ειδικού πλαστικού stick που έχει η συσκευασία. Συνεχίστε να βάζετε τα rollers στα υπόλοιπα μαλλιά σας και αφού τελειώσετε, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Σε περίπτωση όμως που βιάζεστε ή κρυώνετε, μπορείτε να τα στεγνώσετε με το σεσουάρ, έχοντας ακόμα τα rollers στα μαλλιά σας.

Αφού λοιπόν στεγνώσουν, αφαιρέστε τα σπιράλ και απολαύστε τις υπέροχες καλοσχηματισμένες σας μπούκλες.

► Δείτε την τεχνική εφαρμογής αυτού του πρωτότυπου και αποτελεσματικού τύπου ρόλεϊ, στο βίντεο που ακολουθεί



► Αξίζει να σημειωθεί πως τα rollers αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών ή με είδη κομμωτικής. Επίσης, πωλούνται και σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, αρκεί να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.


beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου