Χωρισμός- βόμβα: Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός χώρισαν ενώ ετοίμαζαν τον γάμο τους!


Αν δεν το διαβάζαμε στη Daily Mail δεν θα το πιστεύαμε!

Πριν από λίγες μέρες, η Kylie Minogue, σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή «This Morning» έλεγε πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα πάρει το όνομα του Joshua Sasse, όταν με το καλό θα παντρευτούν. Και μάλιστα, όταν η κουβέντα ήρθε γύρω από το νυφικό της, είπε ότι με τίποτα δεν θα επέλεγε το φόρεμα που είχε φορέσει όταν είχε παντρευτεί στο σίριαλ Neighbours: «Δεν εμπνέομαι καθόλου από το νυφικό της Charlene. Το νυφικό μου δεν θα είναι σαν της Charlene. Ήταν για τότε. Γελάμε με αυτό τώρα. Είναι λίγο ντροπιαστικό τώρα, αλλά είναι το ταξίδι της ανακάλυψης του στιλ σου».


Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Daily Mail που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά, η Kylie αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα της με τον 29χρονο βρετανό ηθοποιό, ύστερα από φήμες που τον θέλουν να ήρθε κοντά στην Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans.


Η Kylie και ο Joshua Sasse συναντήθηκαν το 2015, στα γυρίσματα της διαφήμισης αρώματος. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που έμειναν πολύ γρήγορα μαζί και μάλιστα την προηγούμενη άνοιξη ακουγόταν πολύ έντονα ότι παντρεύτηκαν μυστικά στη Σίφνο.


Η είδηση τότε διαψεύστηκε από τον Joshua, αλλά ποτέ δεν έκρυψανότι σχεδίαζαν τον γάμο τους και απλά αναζητούσαν το κατάλληλο μέρος. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν πια και μάλιστα, όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, η Kylie είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι συντετριμμένη. Πίστευε πραγματικά ότι ήταν ο ένας και μοναδικός. Αλλά τώρα πια δεν τον εμπιστεύεται!», λέει πηγή από το περιβάλλον της.


Οι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπό της 48χρονης τραγουδίστριας για να επιβεβαιώσει την πληροφορία, αλλά εκείνος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου