Ο καλεσμένος της Καινούργιου πέταξε το μικρόφωνο κι αποχώρησε: "Είστε συκοφάντρια!"


Το τι έγινε την Παρασκευή το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν λέγεται!

Την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ασχολήθηκε με την κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση για τα σεμινάρια περί ομοφυλοφιλίας στα σχολεία και καλεσμένος ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για να πει τις απόψεις του γύρω από θέμα. Και τις είπε!

«Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες!

AdTech Ad
Και σε όλα αυτά η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε λέγοντας: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;», με τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη να συμπληρώνει πως στους κύκλους της εκκλησίας υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ιερείς.

Αυτό ήταν! Μόλις ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ άκουσε αυτά τα λόγια έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!».

Στην κουβέντα παρενέβη τότε η Καινούργιου λέγοντας: «Είναι δυνατόν να λέτε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία», ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους. Όταν πια στην κουβέντα πήρε μέρος και ο εκπαιδευτικός κ. Σαπουντζάκης, το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα ο Μητροπολίτης να πετάξει το μικρόφωνο και το ακουστικό και να αποχωρήσει!

Πανικός!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου