Eύκολο, νόστιμο και αρωματικό!
Τι χρειαζόμαστε:
3/4 ποτηριού ρύζι γλασέ
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
200 ml νερό
4 κοφτές κουταλιές σούπας corn flour διαλυμένες σε λίγο κρύο νερό
1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
Πώς το κάνουμε:
- Bάζουμε το ρύζι μαζί με νερό σε μέτρια φωτιά να ψηθεί.
- Στραγγίζουμε και προσθέτουμε το γάλα, το νερό και το corn flour.
- Ξαναβάζουμε τη κατσαρόλα μας σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βανίλια.
- Βάζουμε το ρυζόγαλο μας σε μικρά μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου