Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η συνάντηση και οι τελευταίες εξελίξεις


Μήνες τώρα, περιοδικά και στενό περιβάλλον των άλλοτε συζύγων – της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου – μιλούν για το εξαιρετικά δυσάρεστο κλίμα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τους, μια δικαστική διαμάχη πάνω από ένα διαζύγιο που αρχικώς φάνταζε βελούδινο, αλλά δεν εξελίχθηκε έτσι.

Ωστόσο, μία εξέλιξη των τελευταίων ημερών – και σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού – ίσως δίνει ελπίδες ανακωχής ή ακόμη και εξεύρεσης «χρυσής τομής», ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγο της.

Διότι βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, οι δυο τους συναντήθηκαν, μακριά από κάμερες και φωτογραφικούς φακούς και ασχέτως με το τι ειπώθηκε και το πώς κατέληξε αυτή η συνάντηση, σε κάθε περίπτωση είναι ένα βήμα, ύστερα από αρκετό διάστημα «πάγου» και δύσκολων επαφών που «μαρτυρούσαν» την απόσταση και τις διαφωνίες που είχαν αναγκάσει τους δύο πρώην συζύγους σε ουσιαστική απομάκρυνση.

Βάσει του ίδιου αυτού δημοσιεύματος, η πρωτοβουλία για τη συνάντηση αυτή με τον Γιάννη Λάτσιο, ανήκε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία παρά το χαμόγελο και τη φαινομενικά καλή διάθεση, ποτέ δεν έχει κρύψει το πόσο δύσκολα περνάει ψυχολογικά, ζώντας τις εξελίξεις της δικαστικής διαμάχης που έχει «ανοιχτεί» και το πόσο όλο αυτό κοστίζει στην ίδια σε ανθρώπινο επίπεδο…

Όπως, μάλιστα, περιγράφεται στο δημοσίευμα, ως σημείο της συνάντησης είχε οριστεί το εστιατόριο ξενοδοχείου, λίγο έξω από την Αθήνα και εκείνο που συζητήθηκε είναι να βρεθεί άμεσα μία λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές και κυρίως να μην έχει αντίκτυπο στα τρία παιδιά της οικογένειας.

Ακόμη και να μην υπάρξει δρόμος συμβιβασμού σε ό,τι αφορά την οικονομική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, προτεραιότητα τόσο του ενός όσο και του άλλου, είναι η ιδιότητα τους ως γονέων και το πώς θα μείνουν έξω απ’ όλο αυτό τα παιδιά τους. Και κυρίως, οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη από εδώ και στο εξής, να μείνει «εντός των τειχών» της οικογένειας, χωρίς κάμερες, φωτογράφους και διαρροές των δικαστικών εξελίξεων στα media…

joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου