Πενθεί όλη η Ελλάδα – Φίλοι στα δύσκολα και στα εύκολα οι δυο φοιτητές που: ”έφυγαν νωρίς”



Ο Σάββας και ο Γιώργος συγκατοικούσαν στο σπίτι όπου συνέβη η τραγωδία


Όλη η Ελλάδα πενθεί από χθες για τον άδικο και ξαφνικό χαμό των δυο φοιτητών στη Λάρισα. Πέντε φοιτητές. Πέντε φίλοι. Είχαν μαζευτεί σπίτι. Όλα κυλούσαν τέλεια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα γίνει. Για να μπορέσουν να ζεσταθούν, έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Αυτό ήταν. Δυο απο αυτούς βρήκαν τραγικό θάνατο απο τις αναθυμιάσεις και οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήταν όλοι τους μια παρέα. Φίλοι «στα δύσκολα και στα εύκολα». Συμφοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας. Μοίραζαν τις οικονομίες τους. «Όποιος είχε έστω και λίγα χρήματα τότε τσόνταρε τον άλλον…».

Ο Σάββας και ο Γιώργος συγκατοικούσαν στο σπίτι όπου συνέβη η τραγωδία. Ήταν παιδικοί φίλοι από τα Χανιά. Μεγάλωσαν μαζί.

“Η κρίση τους σκότωσε” λέει η σπιτονοικοκυρά

«Ήταν τόσο καλά παιδιά, ευγενικοί. Δυστυχώς το ένα πέθανε και το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχουμε καταρρεύσει από αυτό που έχει συμβεί» δήλωσε η σπιτονοικοκυρά τους και πρόσθεσε:  «Για όλα φταίει η κρίση, αυτή τους σκότωσε!».

Το άλλο παιδί που έφυγε από τη ζωή, ο Νίκος Πολυχρόνης (αριστερά στην φωτο) καταγόταν από την Χαλκίδα. Αφήνει πίσω του μια δεκαπεντάχρονη αδελφή και έναν μικρότερο αδελφό ο οποίος είναι φαντάρος στη Σπάρτη. «Ήταν ένα παιδί διαμάντι» λένε οι φίλοι του. «Ήρεμος και καλός μαθητής».

«Έφυγαν νωρίς» λένε όλοι. «Αυτά τα παλικάρια ήταν σαν τα κρύα τα νερά…»









lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου