Κατέρρευσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του


Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο της ΝΔ.
Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η ομιλία του. Ο πρωθυπουργός λιποθύμησε από την κούραση και την εξάντληση καθώς πήγε στο συνέδριο κατ' ευθείαν από τις Βρυξέλλες και τη Σύνοδο Κορυφής.


 Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να καθίσει για λίγα λεπτά, διακόπτοντας την ομιλία του ενώ επικρατούσε ανησυχία στις τάξεις των συνέδρων της ΝΔ. «Συγγνώμη, δεν νιώθω καλά, πρέπει να κάτσω για δύο λεπτά», είπε. Ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το βήμα και μετέβη στο ιατρείο του σταδίου προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς. Η σύζυγός του και συνεργάτες του του έδωσαν νερό και ζάχαρη και συνήλθε γρήγορα.

 (Δείτε το σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cu478r5lbaA).

 Συνεργάτες του έλεγαν ότι το αεροπλάνο του κ. Σαμαρά είχε προσγειωθεί μόλις στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα ενώ τις τελευταίες 5 ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

 Ο κ. Σαμαράς παρέμεινε στο χώρο του συνεδρίου, αρνούμενος να μεταβεί σπίτι του και ανακοίνωσε στους συνεργάτες του πως όταν νοιώσει καλύτερα θα συνεχίσει την ομιλία του. Λίγο μετά τις 9 επέστρεψε στο πόντιουμ καταχειροκροτούμενος και δηλώνοντας ότι «στους αγώνες μένουμε όρθιοι δεν πέφτουμε ποτέ».


 Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Η ίωση, σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινή αδιαθεσία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και να διακόψει την ομιλία του για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ομιλία του και επέστρεψε στην οικία του».


imerisia.gr