Ο Έμινεμ παραλίγο να πεθάνει από τα ναρκωτικά


O 40χρονος ράπερ και παραγωγός έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και λίγο έλειψε να φύγει απ' τη ζωή από υπερβολικές δόσεις.

Όταν έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν χρόνια, είχε κάνει μια μικρή επανάσταση στη χιπ χοπ σκηνή γιατί ένα λευκός ράπερ ήταν τόσο εμπορικός και πουλούσε δίσκους ασταμάτητα.

Ο Έμινεμ (Eminem) μπορεί να αποσύρθηκε για λίγο για να αφιερωθεί στην παραγωγή και να έβγαλε μετά από αρκετό καιρό δίσκο αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην επιφάνεια και όχι στον πάτο.

Εκεί που παραλίγο να βρεθεί λόγω των ναρκωτικών όπως δήλωσε στο καινούριο ντοκιμαντέρ του Μάθιου Κουκ (Matthew Cook) και θυμήσου πως πριν καιρό είχε πει πως για τον ίδιο λόγο σβήστηκαν πέντε χρόνια από τη μνήμη του. Στο “How to make money selling drugs” μιλάει για τον εθισμό του σε παράνομες ουσίες που παραλίγο να τον οδηγήσουν στο θάνατο αλλά σώθηκε από θαύμα και πως προσπαθεί να ξεπεράσει όλη αυτή τη σκοτεινή εποχή που δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα.

 «Το συκώτι, τα νεφρά μου, όλα μου τα όργανα είχαν διαλυθεί κι υπολειτουργούσαν. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω. Η κατάληξη μου ήταν ο θάνατος. Αφότου έφυγα από το νοσοκομείο, μέσα σ' ένα μήνα ξανακύλησα και άρχισα να παίρνω την ίδια ποσότητα χαπιών που έπαιρνα και πριν. Θυμάμαι να περπατάω στο σπίτι και να σκέφτομαι κάθε μέρα ότι θα πεθάνω.» ανέφερε ο 40χρονος ράπερ ο οποίος αν και είναι καλύτερα, καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να απεξαρτηθεί τελείως.


e-go.gr