Τόνια Σωτηροπούλου- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα ειρωνικά σχόλια για την Ελισάβετ Σπανού στο facebook


Ένα διάλογο με έντονα σαρκαστικό ύφος είχαν, μέσα από το facebook, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σχετικά με την Ελισάβετ Σπανού.

 Το μοντέλο και η νεαρή ηθοποιός αποτελούν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τον τελευταίο καιρό. Η συζήτηση όμως γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε σε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε πριν λίγο καιρό δηλώσει πως όντως οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πλέον μαζί.

Και ενώ αρχικά οι δυο τους προσπαθούσαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν διστάζουν να κάνουν δημόσια χιούμορ για όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για εκείνους: Συγκεκριμένα, ο  Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε το wall του facebook profile της Τόνιας Σωτηροπούλου (η οποία χρησιμοποιεί στο facebook το όνομα Deborrah Sotiropoulou) για να σχολιάσει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού με τίτλο «Άλλη φάση» και την υπογραφή των TUS και Άκη Δείξιμου.

Διάβασε παρακάτω τα σχόλια:



yupiii.gr

1 σχόλιο :