Μοντέλο που βρήκε τον Τίμη Παρίση νεκρό αποκαλύπτει «Τα ξέρω όλα για τον Ασλάνη!»


Ο Σάκης Δαρίβας, μοντέλο, φίλος και συνεργάτης του σχεδιαστή Τίμη Παρίση, ήταν αυτός που βρήκε τον Τ. Παρίση νεκρό πριν μερικά χρόνια, μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο Δαρίβας αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών και συμβιώνει στο ίδιο κελί με τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ο Δαρίβας έχει πάρει την απόφαση να ξεσκεπάσει έναν–έναν όλους αυτούς που «εκμεταλλέυτηκαν το φίλο Μιχάλη Ασλάνη και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία».

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso ανέφερε πως είχε δει το σχεδιαστή πριν μπει στη φυλακή και τότε ο Μ. Ασλάνης του εξομολογήθηκε πως οι δυο γυναίκες που είχε στο ατελιέ τον έκλεβαν. «Ο Μιχάλης αυτοκτόνησε. Καμία αμφιβολία! Τον έβλεπα σε άθλια κατάσταση...», είπε στην Εspresso.

«Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και μετά υπάρχουν και οι δήθεν φίλοι, πολλοί από τους οποίους τώρα δήλωναν συγκλονισμένοι από το θάνατό του. Ανάμεσά τους και κάποιος που έδινε συνεντεύξεις ως... κολλητός, αλλά το μόνο που κοίταζε ήταν να αρπάξει και να σηκωθεί να φύγει», προσέθεσε.

«Όταν αποφυλακιστώ, θα βάλω πολλούς φυλακή. Ηθοποιούς και άλλους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένα στικάκι. Το έχει φίλος. Με βίντεο από τη Μύκονο. Τότε που κάποιοι –ποτέ ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν από τους λίγους καθαρούς στο χώρο– τραβούσαν κοκαΐνη. Τότε τραβούσαν γιατί ήταν όλοι μεθυσμένοι. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην κηδεία του Μιχάλη και το έπαιζαν τεθλιμμένοι και παρηγορητές. Αυτοί που ρουφούσαν την κόκα μέσα από την πιατέλα. Αυτοί ήταν οι υποκριτές. Ο Μιχάλης ήταν πάντα ένα θύμα. Ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος. Θα δημοσιοποιηθεί υλικό με DVD, που θα τους κάνω να τρέχουν τους υποκριτές, που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν λίγα χρήματα ο καθένας, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που τους είχε ευεργετήσει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που άφησαν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει αβοήθητος. Μαζί τους και κάποια γνωστά μοντέλα, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς με τα καμώματά τους τη Δικαιοσύνη και τη showbiz. Θα τους βγάλω όλους στη φόρα και θα τους ξεφτιλίσω».


 E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου