Ξεχάστε αυτή την εικόνα! Δείτε πως άλλαξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους!!


Στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ειρήνη" του Κ.Θ.Β.Ε. βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και μας εξέπληξε ευχάριστα τόσο με την αλλαγή στο στυλ αλλά κυρίως στο look της.

 Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που τελευταία είχε υϊοθετήσει ένα πιο casual style με τζιν, φαρδιά μπουφάν, ανδρικά t shirt, επηρεασμένη προφανώς και από τους τρεις άνδρες του σπιτιού της, έκανε εμφάνιση έκπληξη. Το νέο της look δεν θυμίζει σε τίποτα ούτε την "Ερατώ" τον ρόλο που την καθιέρωσε - μέσα από τους "Ψίθυρους Καρδιάς" - στο τηλεοπτικό στερέωμα αλλά ούτε και το κοντό καρέ που είχε υϊοθετήσει ως πιο βολικό μετά τις απανωτές γέννες και τις υποχρεώσεις με τους δύο μικρούς γιους της.



 Στο πλευρό του συζύγου της Φάνη Μουρατίδη πόζαρε κομψότατη, φορώντας ένα σικ total black φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της μακριά με αφέλειες σε στυλ Κλεοπάτρας.


Στην παράσταση "Ειρήνη" ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Γιώργο Κωνστανίνου και έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών στην αντιπολεμική κωμωδία του Αριστοφάνη που έκανε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι. Αφού παίχτηκε στα ανοιχτά θέατρα σε όλη την χώρα, η παράσταση επέστρεψε στις 11 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, για μία βραδιά.

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου