Η επίσημη αφίσα του «The Voice» έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά


Η αφίσα από το The Voice έχει αμφιλεγόμενα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου

Το νέο talent show του ΑΝΤ1 πρόκειται να γίνει θέμα συζήτησης από τον Ιανουάριο και το κάνάλι έχει ξεκινήσει δυνατά την προώθηση.

Το The Voice από την στιγμή που ανακοινώθηκε ως το νέο προιόν στον σταθμό του Αμαρουσίου απασχόλησε τα media τόσο για την κριτική επιτροπή όσο και για την παρουσίαση.

Μπορεί οι πρώτες επιλογές του καναλιού (Άννα Βίσση, Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη) να είπαν όχι στο ελπιδοφόρο talent show όμως οι τέσσερίς κριτές που έκλεισαν με το πρόγραμμα θα βάλουν τα δυνατά τους να το εκτοξεύσουν.

Το ANT1 παίζει συνέχεια σποτάκια για το show ενώ το επίσημο trailer πρόκεται να παιχτεί στους δέκτες μας τις επόμενες μέρες. Όμως η προώθηση δεν σταματά εδώ, καθώς ακόμη και λεωφορεία έχουν ντυθεί με την επίσημη αφίσα για το νέο πρόγραμμα.

Στο διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει να σχολιάζουν την επίσημη φωτογραφία των κριτών, αφού αφήνει πολλά ερωτηματικά. Πολλοί υποστηρίζουν πως το photoshop είναι υπερβολικό και οι κριτές δεν μοιάζουν με την πραγματικότητα. Μάλιστα τα πόδια της Μελίνας Ασλανίδου έχουν εξαφανιστεί, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κριτές, ή απλά κάθεται σταυροπόδι. Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη μπορεί να τραβά τα βλέματα με την πράσινη τουαλέτα της όμως σε πολλούς δεν θυμίζει την αγαπημένη τραγουδίστρια. Ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά για να διαπρέψει στο γυαλί ενώ ο Μιχάλης δεν έχει επίθετο και ονομάζεται Μιχάλης Stavedo.



mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου