Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου τις γιορτές


Ήδη μετράμε μέρες μέχρι την μεγάλη μέρα των Χριστουγέννων, το outfit μας περιμένει νωχελικά να φορεθεί, μαζί με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.
Όλοι βρίσκουν λόγο για να κάνουν ένα πάρτι μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, όλο και κάπου θα πας να χορέψεις και να διασκεδάσεις με φίλους. Τα μαλλιά παίζουν πρώτιστο ρόλο, αφού τις συγκεκριμένες μέρες έχεις ένα λόγο παραπάνω να δείχνεις όμορφη και λαμπερή.

Σου παραθέτουμε μερικές ιδέες για έμπνευση από εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση, με λιγοστό χρόνο προετοιμασίας και σχεδόν καθόλου βαθμό δυσκολίας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα αγαπημένα σας.

Ρομαντική πλεξούδα
Έκλεψαν την παράσταση στα ντεφιλέ μόδας και στοιχηματίζουν για τις πιο γλυκές και ρομαντικές εμφανίσεις μας. Ταιριάζει απόλυτα με ροζ cocktail φορέματα, γόβες, γούνα και clutch bag.
Tip: Δημιούργησε μια χαλαρή πλεξούδα-στεφάνι και πρόσθεσε κοσμήματα στα μαλλιά.

Κυματιστά
Το κόλπο εδώ είναι να φαίνονται ατημέλητα. Αφού τα ισιώσετε, με ένα ψαλίδι για μπούκλες δημιουργήστε κυματιστές μπούκλες μόνο στις άκριες και έπειτα χτενίστε τα. Με ένα shiner spray ψεκάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Accessorize them
Οι περισσότεροι σχεδιαστές αμόλησαν τα μοντέλα στην πασαρέλα με ογκώδες μαλλιά, ενώ τα στόλισαν με κορδέλες και ημιπολύτιμους λίθους. Γιατί όχι κι εσείς;
Tip: Κρατήστε τα μαλλιά ψηλά και προσθέστε μια κομψή κορδέλα.

Αυστηρό σινιόν
Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δημιουργήστε ένα αυστηρό σινιόν. Τα σκουλαρίκια πέρλες, η μαύρη χοντρή γραμμή από eyeliner και το κόκκινο κραγιόν θα ολοκληρώσουν το βυζαντινό σας look.





mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου