Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της Eurovision!


Το κανάλι DR που έχει αναλάβει την διοργάνωση του Eurovision song contest 2014 τον προσεχή Μάιο στη Δανία, ανακοίνωσε σήμερα τη σύνθεση των φετινών παρουσιαστών της διοργάνωσης.

Lise Rønne. Nikolaj Koppel και Pilou Asbæk και οι Έλληνες οργανωμένοι φαν του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision του INFE Greece στέλνουν τη θετική τους ενέργεια εν αναμονή των "δικών μας επίσημων ανακοινώσεων". Όπως αναφέρει το Infe Greece η Lise και ο Nikolaj έχουν ήδη στο ενεργητικό τους παρουσιάσεις ανάλογων εκδηλώσεων -δραστηριοτήτων στη χώρα τους -όμως "ο διαγωνισμός αυτός σύμφωνα με δηλώσεις τους -αποτελεί "ιδιαίτερη" πρόκληση γι αυτούς και θα βάλουν τα δυνατά τους για να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτό που τους ανατέθηκε απο την χώρα τους, παρ όλο που δηλώνουν ένα δημιουργικό άγχος που θα τους βγει όμως τελικά στο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάνε όλα τέλεια τον προσεχή Μάιο.
Ο Pilou έρχεται με τη σειρά του να συμπληρώσει τη δυάδα των παρουσιαστών απο έναν δικό του χώρο ,αυτόν του ηθοποιού μιας που στη χώρα του είναι ιδιαίτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά που απολαύσαμε κι εμείς στη χώρα μας το 2012 μέσω της Δημόσιας τηλεόρασης "BORGEN"


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου