Σοκ στο Χόλιγουντ:Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη βρέθηκε διάσημος ηθοποιός!


Ο 46χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν βρέθηκε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο ηθοποιός ήταν μόλις 46 ετών.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, η ιατροδικαστική υπηρεσία και η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης διεξάγουν έρευνα. Πηγή της αστυνομίας της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι από οι πρώτες ενδείξεις της έρευνας ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Κατά την ίδια πηγή, το κέντρο επειγόντων περιστατικών δέχθηκε μια κλήση από ένα πρόσωπο που συνδεόταν φιλικά με τον ηθοποιό.


 Ο γνωστός Αμερικανός κινηματογραφικός και θεατρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου το 2006 για την ταινία "Καπότε". Ήταν επίσης τρεις φορές υποψήφιος για το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου.

 Το βίντεο με την απονομή



Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1967. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες όπως "Άρωμα Γυναίκας", "Ξέφρενες Νύχτες", "Μανόλια", " Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ", "Χτυπημένος από Έρωτα", "Επιστροφή στο Cold Mountain", " Όταν Γνώρισα την Πόλυ", "Επικίνδυνη Αποστολή 3" και άλλες. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η βράβευσή του με Όσκαρ.



Υπήρξε εθισμένος στα ναρκωτικά και μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η είδηση του θανάτου του κάνει το γύρο του κόσμου.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου