ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Hoffman τα παιδιά του και η σύντροφός του!


Φίλοι και συγγενείς πήγαν στην αγρυπνία

Συντετριμμένη και με δάκρυα στα μάτια η επί 14χρόνια σύντροφος του Philip Seymour Hoffman πήγε στο εκκλησάκι όπου έγινε η αγρυπνία για τον ηθοποιό του, κρατώντας στην αγκαλιά της την μόλις 5 ετών κόρη τους Willa.






Κοντά της ήταν και τα άλλα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους που πήγαν να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους.




Στο πλευρό της είναι και η μητέρα του ηθοποιού, Marilyn O Connor αλλά και φίλοι του βραβευμένου με Oscar ηθοποιού, όπως οι Justin Therox, Amy Adams, Cate Blanchett, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Ellen Burstyn, Billy Crudup, Benn Stiller και Josh Hamilton.








Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει την μεγάλη του εξάρτηση από τα ναρκωτικά την πρώτη φορά, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Μάλιστα όταν κέρδισε το Oscar το αφιέρωσε σε εκείνη!


Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν τόσο αγαπητός που δεν θεωρείται τυχαίο ότι την Τετάρτη κόσμος με αναμμένα κεριά προσευχήθηκε για αυτόν στη Bank Street Theater στη Νέα Υόρκη.






Ο 46χρονος ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ενώ η αστυνομία βρήκε 70 σακουλάκια ηρωίνης.




H Meryl Streep μαζί με τον σύζυγό της, Don Gummer





star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου