Όλοι οι άντρες της Σίας!


Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η κ. Σία Κοσιώνη λατρεύει το μυθιστόρημα του Φρ. Σκοτ Φιτζέραλντ «Τρυφερή είναι η νύχτα», που διαδραματίζεται στη Γαλλική Ριβιέρα, ένα μέρος που λατρεύει, αν και οι απόψεις για το κατά πόσο την έχει επισκεφτεί διίστανται.

Λίγο πριν από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου βιώνει, λένε οι καλά γνωρίζοντες, μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση της προσωπικής της ζωής.

Η έξοδος της χαριτόβρυτου δημοσιογράφου σε αθηναϊκή μουσική σκηνή με το ζεύγος Ανδρέα Παπαδόπουλου και Αλεξίας Μπακογιάννη πήρε άλλη διάσταση, χάρη στην παρουσία του κ. Κώστα Μπακογιάννη απέναντί της. Το «απέναντι» μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, εικάζουν όσοι γνωρίζουν πολύ καλά την τρυφερή φιλία που αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στους δύο, αφού η κ. Κοσιώνη απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή δημοσιότητας έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν σχολίασε ποτέ τον χωρισμό της από τον κ. Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι άγνωστο αν έχει επισημοποιηθεί με συναινετικό διαζύγιο, κάτι που εικάζουν, πάντως, γνωστοί και φίλοι του πρώην ζευγαριού. Το πλέον σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο αμφότεροι ζουν σε διαφορετικές κατοικίες (η κ. Κοσιώνη φέρεται να επέλεξε μια μεζονέτα στα Μελίσσια), ενώ η παρουσιάστρια εμφανίζεται σπάνια σε lifestyle έντυπα.

Τις περισσότερες φορές που γίνεται αυτό έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της, ενώ πολύ πιο σπάνια είναι τα ενσταντανέ από εξόδους της σε σικ στέκια. Σε μία από αυτές (το καλοκαίρι του 2010) ήταν με παρέα τεσσάρων ανδρών φίλων της στο «Cash» και, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένιωθε πιο καλά από ποτέ μαζί τους.

«ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ». Η Σία Κοσιώνη γνωρίζει, άλλωστε, ότι αυτή η απροσδιόριστη γοητεία που εκπέμπει είχε προκαλέσει τον ανάλογο πανικό τις πρώτες ημέρες που είχε ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, την άνοιξη του 2006. Τότε, σχεδόν σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός του καναλιού αλλά και του συγκροτήματος τη θεωρούσε «πειρασμό», με κορυφαίο μάλιστα στέλεχος της διοίκησης να την έχει υπό την προστασία του, από την πρώτη στιγμή. Το συγκεκριμένο στέλεχος, που βρισκόταν πολύ ψηλά στη διοικητική πυραμίδα, είχε καλέσει τους διευθυντές του σταθμού και τους είχε πει: «Αυτή δεν είναι για ρεπορτάζ. Είναι έτοιμη για το δελτίο». Ως εκ θαύματος, το ίδιο φθινόπωρο η κ. Κοσιώνη ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αφού οι μετοχές της είχαν αυξηθεί κατακόρυφα, και η μέχρι τότε παρουσιάστρια κ. Κατερίνα Ακριβοπούλου εξαφανίστηκε κυριολεκτικά εν μια νυκτί.

Οι «θαυμαστές» της στο κανάλι ήταν ήδη πολλοί. Κάποιοι από αυτούς εξακολουθούσαν να τη φλερτάρουν διακριτικά αφού πληροφορήθηκαν ότι ο γάμος της με τον κ. Λεάνη γνώριζε τους πρώτους τριγμούς, ενώ άλλοι ήταν λίγο πιο τολμηροί. Στους πλέον «μόνιμους» ανήκε και ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος συχνά σχολίαζε με τον δικό του τρόπο το πόσο κοντό ήταν το φόρεμά της ή πόσο ψηλά τα τακούνια της.

Οι φήμες για τον χωρισμό της που κυκλοφορούσαν εντός και εκτός καναλιού «γέννησαν» και τους πρώτους «τρυφερούς» φίλους της κ. Κοσιώνη, που φρόντιζαν, όπως ψιθύριζαν οι καλοθελητές, να την «παρηγορούν» σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σχέση αρχικά με ισχυρό άνδρα των media και αργότερα με ώριμο και έμπειρο στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου, χωρίς όμως ποτέ να επιβεβαιωθούν.

ΟΙ ΜΥΘΟΙ. Απλώς, οι έξοδοί της τον τελευταίο χρόνο χωρίς τον κ. Λεάνη στο πλευρό της ενέτειναν τη φημολογία για νέο σύντροφο στη ζωή της. Ενας από τους αστικούς μύθους που συνοδεύουν τη γοητευτική δημοσιογράφο, ο οποίος είχε προκαλέσει τα ανάλογα σχόλια στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, ήταν ότι δημιούργησε σχέση με τον δημοσιογράφο του καναλιού κ. Σπύρο Μάλλη. Αμφότεροι οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές του ειδυλλίου χαμογελούσαν όταν κάποιοι συνάδελφοί τους τους προσέγγιζαν καλοπροαίρετα για να μάθουν αν ίσχυε ο μύθος. Τελικά, δεν έμαθαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου