Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στα 44


Τι και αν οι κακές γλώσσες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να ζει ένα επιπόλαιο έρωτα με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το χωρισμό της πριν από τέσσερα χρόνια με το Γιάννη Λάτσιο.
Η παρουσιάστρια τους διέψευσε όλους μιας και όπως δείχνει ζει μαζί του και με τα τρία της παιδιά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που έβαζαν και στοίχημα ότι για να επισφραγίσει αυτόν τον μεγάλο έρωτα δεν αποκλείεται να τολμήσει να κάνει και τέταρτο παιδί κάτι πολύ σπάνιο τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Κι όμως κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Ελένη Μενεγάκη, όπως όλα δείχνουν, κυοφορεί εδώ και σχεδόν τρεις μήνες το τέταρτο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο του άντρα που έγινε η αιτία η ωραία Ελένη να είναι πάντα λαμπερή και να δείχνει χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Οι πρώτες φωτογραφίες
Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Ελένη Μενεγάκη την ώρα της επίσκεψής της στον γυναικολόγο της, πανεπιστημιακό καθηγητή στην Κηφισιά.


Οι φωτογραφίες δείχνουν την κοιλίτσα της ελαφρώς φουσκωμένη και παρατηρήσαμε, μάλιστα, ότι κατά την είσοδό της στο ιατρείο είχε το παντελόνι της ξεκούμπωτο! Όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια του Alpha διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ άτομα από το στενό της περιβάλλον αναφέρουν ότι εδώ και βδομάδες η παρουσιάστρια έχει λιγούρες και ζαλάδες.
Οι πληροφορίες λένε πως επισκέπτεται το γυναικολόγο της κάθε 15 μέρες!


Μάλιστα όπως όλα δείχνουν δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο σύντροφός της Ματέο προ ημερών, πήγε να την πάρει από το στούντιο την πρώτη μέρα της πρεμιέρας της εκπομπής της.

Η επιβεβαίωση
Το γεγονός ότι είναι έγκυος επιβεβαίωσε έμμεσα και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της την περασμένη Τετάρτη, όταν αποκάλυψε στον συνεργάτη της Γρηγόρη Κουντάρα ότι τον επόμενο μήνα θα βάλει κιλά, ενώ οι συνεργάτες της, την πείραζαν και αναφέρονταν σε προηγούμενες της εγκυμοσύνες.


http://mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου