Όλα Παίζουν: Η πραγματική αιτία της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή


Το «Όλα Παίζουν» βγήκε ζωντανά στον αέρα την 28η Οκτωβρίου.
Λίγο μετά την έναρξη της απογευματινής εκπομπής, όμως, και με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία της Κατερίνας Καινούργιου με μια τηλεθεάτρια, η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά: «Νιώθω μια ζαλάδα. Έχω μια αδιαθεσία σήμερα αν με βλέπετε κάπως».

Έτσι, πριν τελειώσει η εκπομπή, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό, ότι τελικά η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε από τη ζαλάδα και αποχώρησε νωρίτερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του toratora, δεν ήταν μόνο η ζαλάδα η αιτία της πρόωρης φυγής της ξανθιάς παρουσιάστριας από το στούντιο. Τι συνέβη πραγματικά; Λίγο πριν την έναρξη του «Όλα Παίζουν» υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην υπέυθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου και της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, το κλίμα ανάμεσα στην υπεύθυνη της εκπομπής και τους περισσότερους από τους παρουσιαστές δεν ήταν και το καλύτερο από την αρχή.

Τις πρώτες μέρες όμως τα νούμερα ήταν καλά οπότε δεν υπήρχε κάποια ένταση. Η κατάσταση άλλαξε καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης άρχισαν να πέφτουν. Την Παρασκευή το «Όλα παίζουν» είχε μειωμένα ποσοστά συγκριτικά με το «Φώτης Μαρία Live» συγκεντρώνοντας μέσο όρο 10,1%, με την εκπομπή του Star 13,7 %.

Πριν την έναρξη της χθεσινής εκπομπής, λοιπόν, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα βγει στο γυαλί στο πρώτο ημίωρο που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, παίρνοντας lead in από την Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στην Μπέττυ Μαγγίρα. Στη συνέχεια με έντονο και ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο την κατηγόρησε ότι εκείνη ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα μπροστά μάλιστα σε όλη την ομάδα των συντελεστών της εκπομπής.

Συνεπώς, η απαξίωση της από την Ιζαμπέλα Σασλόγλου δεν ήταν δυνατόν να γίνει ανεκτή. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά, η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα και εν τέλει αποχώρησε από την εκπομπή λίγο πριν το τέλος της.

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σχολιάστηκε το εν λόγω ζήτημα, με την Σάσα Σταμάτη να σημειώνει ότι αρχικά μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου που της είπε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και στη συνέχεια επικοινώνησε με άλλο πρόσωπο της εκπομπής που της επιβεβαίωσε το χθεσινό συμβάν. Από την πλευρά του, ο Άρης Καβατζίκης ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την Μπέττυ Μαγγίρα που δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο γιατί βρισκόταν σε γύρισμα.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου